Ο Εμάνουλε Εμενίκε, ίσως η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να… ταλαιπωρεί τους Πειραιώτες, καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας είναι εξοργισμένοι.

Ο ισπανικός σύλλογος δαπάνησε 900.000 ευρώ για τον δανεισμό του τον Γενάρη, μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Νιγηριανός φορ λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο ακόμα δεν έχει αγωνιστεί.

Η Λας Πάλμας λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τα χρήματά της από τον Ολυμπιακό, καθώς τονίζεται πως η ισπανική ομάδα έχει στην κατοχή της έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Εμενίκε ήξεραν ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και ουσιαστικά τους… εξαπάτησαν!

Η ιστοσελίδα udlaspalmas.net γράφει ότι «για μια από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας, αλλά και ένα φιάσκο δίχως τέλος», ενώ συμπληρώνουν πως: «το νομικό τμήμα της ομάδας θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα τις επόμενες μέρες ελπίζοντας πως θα βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα εναντίον του Ολυμπιακού και του Νιγηριανού έχοντας ως κύριο στόχο να ανακτήσει η Λας Πάλμας τα χρήματα που ξοδεύτηκαν».

Παράλληλα, η Λας Πάλμας θα επιχειρήσει να διακόψει τον δανεισμό του Εμενίκε καταγγέλλοντας την σύμβαση που έχει συνάψει μαζί του αφού απαιτείται χειρουργική επέμβαση!