Αυτό κι αν ήταν βόμβα! Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης άντεξε στην αφόρητη πίεση και στα δοκάρια της Μπάγερν Μονάχου, την κέρδισε με 3-1 στον τελικό του Βερολίνου και κατέκτησε το Κύπελλο στην Γερμανία μετά από 30 χρόνια!

Μόλις στο 8' της αναμέτρησης η Μπάγερν είχε δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι και τρία λεπτά αργότερα η Άιντραχτ σόκαρε τους Βαυαρούς, ανοίγοντας το σκορ με τον Ρέμπιτς.

Όπως ήταν λογικό, η ομάδα του Χάινκες πήρε τον έλεγχο, πίεσε και στο 53' ισοφάρισε με τον Πολωνό στράικερ, δείχνοντας πως θα γυρίσει το ματς.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Νίκο Κόβατς (θα αναλάβει την Μπάγερν από τη νέα σεζόν) άντεξε και στο 82' με δεύτερο απίστευτο γκολ του Ρέμπιτς πήρε ξανά το προβάδισμα, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Χούμελς είχε στείλει εκ νέου την μπάλα στο δοκάρι.

Η Μπάγερν βγήκε όλη μπροστά για να στείλει το ματς στην παράταση και σε μια αντεπίθεση στο 96' ο Γκατσίνοβιτς βγήκε μόνος του χωρίς τέρμα, καθώς ο Ουλράιχ είχε ανέβει στην επίθεση και έγραψε το τελικό 3-1 για την Άιντραχτ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα (64' Τολισό), Χάμες Ροντρίγκες, Τόμας Μίλερ (70' Κομάν), Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Χραντέτσκι, Ντάνι ντα Κόστα, Αμπραάμ, Χασέμπε, Σαλσέδο, Βίλεμς, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (74' Ρους), Βολφ (60' Γκατσίνοβιτς), Μασκαρέλ, ΚΠ Μπόατενγκ, Ρέμπιτς (89' Αλέ).