Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Εμενίκε: «Είναι ψέματα και φήμες»! (ΦΩΤΟ)
| 2018-05-20 11:36:00

Έξαλλος ο Εμενίκε: «Είναι ψέματα και φήμες»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Εμενίκε: «Είναι ψέματα και φήμες»! (ΦΩΤΟ)

Έσπασε τη σιωπή του και έκανε λόγο για ψεύτικα δημοσιεύματα.

 

Πολλά... περίεργα γράφτηκαν στον ισπανικό Τύπο για τον Εμάνουελ Εμενίκε, που πέρασε και δεν ακούμπησε στην Λας Πάλμας, όμως ο Νιγηριανός πήρε θέση και έκανε λόγο για ψέματα και φήμες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Επέλεξα να σπάσω τη σιωπή μου στο τέλος ενός απογοητευτικού ποδοσφαιρικού κεφαλαίου της ζωής μου. Είναι πέντε απογοητευτικοί και θλιβεροί πέντε μήνες. Έφτασα με ελπίδες να παλέψω για τη φανέλα. Δυστυχώς ο τραυματισμός που υπέστη ενώ ήμουν στην Ισπανία δεν μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω την αιτία για να παλέψω. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, δημοσιεύτηκαν ψεύτικες ιστορίες και φήμες. Εντελώς ειλικρινά αυτό είναι μια εκτροπή της αλήθειας. Θα μπορούσα να επεκταθώ σε ανθρώπους αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε την Λας Πάλμας.

Ξέρουν ποιοι είναι. Πίεζαν αρνητικά προς τη μία πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού. Ήταν πάντα φιλόξενοι και με φρόντιζαν σαν οικογένεια. Σ' αυτόν τον δύσκολο χρόνο πάντα γελούσαν και υποστήριζαν. Σας ευχαριστώ. Η θετικότητά τους μου έδωσε άνεση σε μια καταστροφική περίοδο. Σας ευχαριστώ που ήσασταν η ισπανική οικογένειά μου. Το Λας Πάλμας είναι ένα όμορφο μέρος με υπέροχους ανθρώπους. Η Λας Πάλμας θα επιστρέψει. Αντίο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags