Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σφαγή» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Πορτογάλο κανονιέρη – Τον «χτύπησαν» και... - Τι αποφάσισε
| 2018-07-13 19:04:00

«Σφαγή» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Πορτογάλο κανονιέρη – Τον «χτύπησαν» και... - Τι αποφάσισε

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σφαγή» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Πορτογάλο κανονιέρη – Τον  «χτύπησαν» και... - Τι αποφάσισε

Άγνωστο και αποκαλυπτικό παρασκήνιο για επιθετικό που «σκίζει».

Το όνομα του Ούγκο Βιέιρα για ακόμα ένα καλοκαίρι απασχόλησε την ελληνική επικαιρότητα, ωστόσο ούτε αυτή την φορά θα τον δούμε στην χώρα μας, καθώς όπως συνέβη πριν μερικά χρόνια με τον Ολυμπιακό, έτσι και φέτος δεν προχώρησαν οι συζητήσεις του ούτε με την ΑΕΚ ούτε με τον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που βρίσκεται στην Ιαπωνία αλλά έφτιαξε το όνομά του όταν έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα τις σεζόν 2015-17, απασχόλησε τους δύο Δικεφάλους που συνεχίζουν να ψάχνουν φορ, όμως κανείς δεν αποφάσισε να τρέξει τη μεταγραφή. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα ασχολήθηκαν παραπάνω και τον προσέγγισαν με… πλάγιο τρόπο, δηλαδή όχι μέσω του κανονικού του μάνατζερ, αλλά κάποιου άλλου ατζέντη, ωστόσο και πάλι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να έρθει στην Τούμπα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Ούγκο Βιέιρα τελικά καταλήγει στη Γαλλία, αφού έχει δύο προτάσεις στα χέρια του από τη νεοφώτιστη Νιμ και τη Στρασμπούρ και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποφασίσει ποια θα κάνει δεκτή. Μάλιστα, ο Πορτογάλος άσος που ήθελε πάρα πολύ να γυρίσει στην Ευρώπη, θα επιστρέψει ως ελεύθερος, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τους Γιοκοχάμα Μάρινος, παρότι αυτό τελείωνε τον Δεκέμβριο.

Ο Βιέιρα έχει περάσει από συνολικά 9 ομάδες στην καριέρα του, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του, μάλιστα, αγωνιζόταν κατά βάση σε ρόλο εξτρέμ, ωστόσο την τελευταία 4ετία και δη από τη χρονιά που φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, έγινε κεντρικός επιθετικός, με αποτέλεσμα η καριέρα του να εξελιχθεί εντυπωσιακά, όπως και οι αριθμοί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα έχει 110 παιχνίδια, 57 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος με τη Γιοκοχάμα έχει 11 γκολ και 2 ασίστ σε 21 παιχνίδια!

Δείτε τον σε βίντεο:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags