Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! «Τελειώνει» μεταγραφή του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός - Ανατροπή με τον φορ!
| 2018-07-26 16:31:00

Απίστευτο! «Τελειώνει» μεταγραφή του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός - Ανατροπή με τον φορ!

Sportdog Team
Απίστευτο! «Τελειώνει» μεταγραφή του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός - Ανατροπή με τον φορ!

Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού μέσα σε λίγες ώρες, καθώς μετά το… ναυάγιο στην υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, στο Λιμάνι ετοιμάζονται για ένα «διαζύγιο» που θα συζητηθεί!

Συγκεκριμένα, μπορεί ο Ροντερίκ Μιράντα να μεταγράφηκε επίσημα στον Ολυμπιακό στις 11 Ιουλίου, ωστόσο το μέλλον του στο λιμάνι είναι αβέβαιο, καθώς δεν έχει πείσει και υπάρχουν σκέψεις να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος στόπερ, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς, έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του στις προπονήσεις και στα φιλικά και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν τον «πιστεύει».

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, υπάρχει δυσφορία στις τάξεις των Πειραιωτών για τις εμφανίσεις του, για αυτό και όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά την παραμονή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ανατροπή με τον φορ!

Από εκεί και πέρα, αλλαγή πλάνων υπάρχει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και στην υπόθεση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να σταματήσουν τις συζητήσεις με τον Κόκα και ενημέρωσαν πως πλέον δεν ασχολούνται με τον Αιγύπτιο σέντερ φορ αλλά φορτσάρουν για άλλον κυνηγό, τον οποίο θέλουν να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, από τους Πειραιώτες διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τον Νικολά Βούκσεβιτς της Μπράγκα, για την γραμμή κρούσης του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags