Facebook Pixel «Κεραμίδα» στην ΑΕΚ: Τινάζει στον αέρα τον «κλεισμένο»; - Ποιος δεν… τρελαίνεται, τρέχει και δε φτάνει;
| 2018-08-27 11:45:00

«Κεραμίδα» στην ΑΕΚ: Στον αέρα ο «κλεισμένος» - Ποιος δεν… τρελαίνεται - Τρέχει και δε φτάνει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Κεραμίδα» στην ΑΕΚ: Στον αέρα ο «κλεισμένος» - Ποιος δεν… τρελαίνεται - Τρέχει και δε φτάνει;

«Κόλλημα» από το πουθενά, τι γίνεται με τη μεταγραφάρα.

«Κόλλημα» στη μεταγραφή του Λουτσιάνο Νάρσινγκ στην ΑΕΚ παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr.

Ο Ολλανδός άσος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και στην Ένωση αναμένουν με αγωνία την οριστική του απάντηση.

Στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους οικονομικούς όρους του deal. Αυτή τη στιγμή οι Κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει σε όλα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται διστακτική για το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα ο μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση, ο Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει στην αγορά μήπως και βρει κάτι καλύτερο για τον πελάτη του, o οποίος δείχνει να μην «τρελαίνεται» για την προοπτική της Super League. Αν όχι, τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ και ο 27χρονος εξτρέμ θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Βέβαια, στην ΑΕΚ δεν μπορούν να περιμένουν για… πάντα τον Ολλανδό άσο. Ενδεχομένως να κάνουν υπομονή μέχρι την Τετάρτη και μετά το ματς με τη Βίντι να «φουλάρουν» για το plan b. Δεν υπάρχει, άλλωστε, η χρονική πολυτέλεια για την Ένωση, καθώς βρισκόμαστε, πλέον, πέντε μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ αναζητάει κάτι πιο… ελκυστικό για τη συνέχεια της καριέρας του αποδεικνύει το ότι είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας που μπορεί να βρει συμβόλαιο σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Και, φυσικά, αν τελικά αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα, θα πρόκειται για σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags