Με συμπαίκτη τον Μπίρμπας Νάτχο θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα στον Ολυμπιακό ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά του Πανιωνίου, και όχι με τον Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr ο Γιώργος Καρμίρης.

Ο δημοσιογράφος του panionianea.gr σχολίασε ακόμα ότι ο 24χρονος αμυντικός μέσος είναι μηχανάκι στη μεσαία γραμμή, με καλά πνευμόνια και σουτ, αλλά κάνει ακόμα εύκολα λάθη.

Μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερο επίπεδο, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα με τη συμπεριφορά του και το γεγονός ότι ο Πιέρ Ισά είναι ο μάνατζέρ του, μπορεί να δώσει προβάδισμα στους Πειραιώτες για την απόκτησή του.   

«Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το θέμα του Κεϊτά και το προβάδισμα που φέρεται να έχει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του. Προφανώς συνδέεται και με το γεγονός ότι μάνατζερ του παίκτη είναι ο Πιέρ Ισά, ο όποιος έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Ολυμπιακό», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.gr, με αφορμή το δημοσίευμα που θέλει τους Ερυθρόλευκους να έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του.

Αν και εφόσον προχωρούσε μια τέτοια μεταγραφή, θα μπορούσε να βρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό; Ποια είναι τα προσόντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

«Μοιάζει αρκετά με τον Καμαρά του Ολυμπιακού, μάλιστα και οι δύο ήταν στην Αζαξιό πριν έρθουν στην Ελλάδα, άρα έχουν δουλέψει στο ίδιο στιλ, παίζουν και στην ίδια θέση. Έχει πνευμόνια, τρέχει πολύ, είναι το μηχανάκι του κέντρου, είναι ο αντι-Σιώπης για τον Πανιώνιο. Είναι ακατέργαστος, τρέχει πολύ, μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερο επίπεδο και αυτό φαίνεται. Αλλά θέλει δουλειά, γιατί ακόμα κάνει εύκολα το λάθος».

Ποια στοιχεία του θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στον Ολυμπιακό;

«Τρέχει πολύ, έχει βελτιωθεί επιθετικά από την αρχή του πρωταθλήματος, έχει δυνατό σουτ κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά. Κυρίως, όμως, έχει καλές τοποθετήσεις αμυντικά, περισσότερο από όλα είναι 6άρι».

Ο χαρακτήρας του πώς είναι, ποια είναι η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια;

«Είναι ευχάριστο παιδί, ποτέ δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Αποτελεί επιλογή του Ανιγκό και έχει ταιριάξει πολύ στον Πανιώνιο».

Από το ρόστερ του Ολυμπιακού με ποιον θα ταίριαζε να παίξει μαζί στην ίδια 11άδα;

«Μοιάζει πολύ αγωνιστικά με τον Καμαρά, όπως είπα και νωρίτερα, άρα με αυτή την έννοια δύσκολα θα ταίριαζε να έπαιζαν μαζί στην ίδια 11άδα. Νομίζω ότι χρειάζεται στο πλάι του έναν παίκτη τύπου Νάτχο, που έχει διαφορετικό στιλ. Δηλαδή να κόβει και να ράβει ο ένας, ο Κεϊτά, και ο άλλος, ο Νάτχο, να είναι περισσότερο δημιουργικός».

Τέλος, θέλω να μου πεις δυο λόγια για το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, που υπάρχει στο πρόγραμμα.  

«Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή ψυχολογία αυτό το διάστημα. Έχει τρεις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θα πάει στο ΟΑΚΑ για να κάνει τη ζημιά και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Είναι "κακό" που δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, είχε δημιουργηθεί μεγάλη κινητοποίηση, θα πήγαινε πολύς κόσμος στο γήπεδο και, μοιραία, υπάρχει απογοήτευση».