Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Κάρλος Μανέ και Ματέους Περέιρα στην ΑΕΚ
| 2019-01-06 15:00:00

Απίστευτη «σφήνα» στην ΑΕΚ - Αυτός «τρώει» τον Λυμπερόπουλο - «Χτυπάει» δύο - Το ξέρει ο Τίγρης;

Sportdog Team
Απίστευτη «σφήνα» στην ΑΕΚ - Αυτός «τρώει» τον Λυμπερόπουλο - «Χτυπάει» δύο - Το ξέρει ο Τίγρης;

Φοβερά πράγματα στην Ένωση. «Εμπλοκή» από το πουθενά στα μεταγραφικά.

ΑΕΚ: Πορτογαλία, Ελλάδα, σημασία δεν έχει η προέλευση κάποιου μεταγραφικού σεναρίου, αλλά η εγκυρότητα και η υπόστασή του. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, μέσω πηγών που διακινούνται και έχουν τη βάση τους σε μάνατζερ, κυκλοφόρησε προσέγγιση εκ μέρους της ΑΕΚ προς την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για δύο εξτρέμ που ανήκουν στα «λιοντάρια», τον Ματέους Περέιρα και τον Κάρλος Μανέ.

Ο πρώτος, Βραζιλιάνος, έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Νυρεμβέργη, ο δεύτερος, Πορτογάλος, βρίσκεται στο δυναμικό της Σπόρτινγκ, χωρίς όμως χρόνο συμμετοχής φέτος. Γράφτηκε λοιπόν πως άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό της Ενωσης επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες τη Λισαβόνα προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες αναφορικά με το στάτους των δύο παικτών και κατά πόσον μπορεί να επιτευχθεί δανεισμός τους.

Στην περίπτωση του Περέιρα, το σενάριο μοιάζει… προχωρημένο. Και αυτό γιατί, ο 23χρονος Βραζιλιάνος εμφανίζεται να θέλει να τερματίσει τον δανεισμό του στη Νυρεμβέργη, κάτι που όμως κανείς από το περιβάλλον του δεν επιβεβαιώνει (όπως και οποιαδήποτε επαφή με την ΑΕΚ), αλλά ούτε και από τον γερμανικό σύλλογο.

Οσο για τον Μανέ; Χρόνο συμμετοχής, είπαμε, δεν έχει στην Σπόρτινγκ, η οποία δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που ίσως είναι και πιο εύκολο στην περίπτωση του, αφού το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, η Σπόρτινγκ δεν θα είχε πρόβλημα, με τη συναίνεση των ποδοσφαιριστών και ανάλογες φυσικά οικονομικές συμφωνίες, για να τους παραχωρήσει. Το θέμα είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, αυτή η «επίσκεψη» στη Λισαβόνα και οι πληροφορίες που αναζητήθηκαν δεν είχαν την σφραγίδα της επίσημης ΑΕΚ. Άγνωστο αν έγιναν για λογαριασμό ή εξ ονόματος της, αλλά σίγουρα ο «απεσταλμένος» δεν είχε σχέση με τους πρωταθλητές.

Το πιθανότερο, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την Πορτογαλία, αυτός να ήταν μάνατζερ, ο οποίος ήθελε να πληροφορηθεί για τις συνθήκες των δύο ποδοσφαιριστών και τις σκέψεις της Σπόρτινγκ για το μέλλον τους και αναλόγως το τι θα μάθαινε, να προωθούσε ανάλογα και … αρμοδίως στους υπεύθυνους της Ενωσης τα δεδομένα.

Κάτι που φυσικά μπορεί να συμβεί, αλλά μέχρι στιγμής, επιβεβαίωση εκ μέρους της ΑΕΚ για οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη ιστορία δεν έχει υπάρξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags