Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Δημόπουλος για το ντέρμπι της Λεωφόρου
| 2019-03-03 10:00:00

"Είναι επικίνδυνοι, καθαρίζουν - Θα το χάσει ο Λουτσέσκου - Δεν υπάρχει κατεστημένο"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Είναι επικίνδυνοι, καθαρίζουν - Θα το χάσει ο Λουτσέσκου - Δεν υπάρχει κατεστημένο"

Συνέντευξη-φωτιά του Χρ. Δημόπουλου για το ντέρμπι.

«ΠΑΟΚ, φοβού τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού», αυτόν το μήνυμα δίνουν τα λεγόμενα του Χρήστου Δημόπουλου. Ο παλαίμαχος επιθετικός που τίμησε τις φανέλες και των δύο ομάδων μίλησε στο Sportdog για την κορυφαία αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη τη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου.

«Ο ΠΑΟΚ αν δεν πάρει το παιχνίδι ψυχολογικά θα είναι δύσκολα μετά. Θα μειώσει τη διαφορά ο Ολυμπιακός. Δεν το χάνει το πρωτάθλημα αλλά η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή θα πέσει. Σε μία εβδομάδα φάνηκε αυτό και με τον Άρη και με τον Πανιώνιο. Τα μικρά του Παναθηναϊκού δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Θα παίξουν αυτό που ξέρουν», ήταν το αρχικό σχόλιο του «Φονιά» που στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τον παράγοντα κόπωση.

«Είναι κουρασμένος ο ΠΑΟΚ, γιατί οι ίδιοι παίκτες έχουν αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια. Φάνηκε στο ματς με τον Άρη, την Κυριακή. Το πήγε στο 1-0 και έφαγε στο τέλος το γκολ. Με τον Πανιώνιο το ίδιο. Είναι καταπονημένοι όλοι. Δεν ξέρω αν θα έχουν δυνάμεις για το ντέρμπι».

Για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού έχει την καλύτερη άποψη. «Όλα τα παιδιά είναι καλά. Ξεκίνησαν καλά στην αρχή, αλλά κουράστηκαν. Τους είδαν και οι άλλες ομάδες τους πιτσιρικάδες και είπαν “αν τους αφήσουμε θα μας καθαρίσουν”. Τους βλέπεις τώρα πως τους πιάνουν και οι μικροί παίζουν πολύ σκληρό παιχνίδι. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι όταν παίζεις με αυτούς. Είναι επικίνδυνοι», δηλώνει.

Πως θα το πάνε το ματς οι δύο προπονητές; «Ο Λουτσέσκου θα το πάει επιθετικά για να κερδίσει. Αν το πάει για ισοπαλία θα το χάσει κιόλας το παιχνίδι. Ο Δώνης δεν θα αλλάξει κάτι για τον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στα μικρά. Δεν ξέρεις σε ποια μέρα θα βρεθούν. Δεν πρέπει να υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό», επισημαίνει.

Στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος έγινε χαμός με τη διαιτησία του Σκουλά. Ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι. Οι ξένοι που έρχονται τί κάνουν όμως; Το γκολ του Άρη στην Τούμπα ήταν οφσάιντ. Τί παραπάνω έχουν από τους Έλληνες; Τους φοβόμαστε τους Έλληνες. Αν δώσει μία απόφαση είναι με αυτόν, αν δώσει άλλη απόφαση είναι με τον άλλο. Στον ξέρνο όμως γιατί δεν πας να διαμαρτυρηθείς; Γιατί μέτρησε το γκολ του Άρη; Ο ΠΑΟΚ θα ήταν μπροστά 9 βαθμούς», υποστηρίζει.

Μετά την πρόκριση με τον Πανιώνιο ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε, ότι στην Αθήνα δεν θέλουν νικητές τον ΠΑΟΚ, λες και οι αντίπαλοί του είναι αναγκασμένοι να χάνουν... Ποια είναι η άποψη του βετεράνου γκολτζή;

«Δεν υπάρχει τώρα με ξένους διαιτητές κατεστημένο Αθήνας. Ο προπονητής κάνει λάθος. Τελειώνει το ματς με τον Πανιώνιο, δεν ασχολείσαι με τους παίκτες του αντιπάλου. Χάνεις το κύρος σου. Με τον Άρη ισοφαρίστηκε ο ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορεί να βάλει και άλλο γκολ τί να κάνουμε; Να του πει ο αντίπαλος “σου δίνω το ματς, πάρε το”;», απαντά ο Χρήστος Δημόπουλος και καταλήγει: «Το θέμα είναι να παίξει μπάλα. Ο Ολυμπιακός τον είδατε, ότι αποκλείστηκε από το Κύπελλο από τη Λαμία. Δεν έχουν διαφορές οι ομάδες. Η Λαμία κέρδισε τον Ολυμπιακό. Εκατό φορές να ξαναπαίξουν δεν θα τον κερδίσει. Παίζει μπάλα όμως η Λαμία. Έχει φτιάξει καλή ομάδα ο Χάβος. Δεν περίμενα όμως τον Ολυμπιακό να αποκλειστεί. Ένα γκολ να έβαζε θα προκρινόταν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags