Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Χασάν: Απίθανα σενάρια στο λιμάνι. Αυτόν τον φορ θέλει ο Μαρτίνς!
| 2019-04-08 20:09:00

Τρελά ονόματα για Ολυμπιακό - Κάνουν μία περιουσία - Δεν παίρνει... Μπα - Δίνει 4 για Χασάν;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελά ονόματα για Ολυμπιακό - Κάνουν μία περιουσία - Δεν παίρνει... Μπα - Δίνει 4 για Χασάν;

Απίθανα σενάρια στο λιμάνι. Αυτόν τον φορ θέλει ο Μαρτίνς!

Πέδρο Μαρτίνς - Χασάν: Και χτες και σήμερα, γαλλικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στις υποθέσεις δύο από τους πλέον «καυτούς» επιθετικούς της League 2, κατηγορίας δηλαδή που οι «ερυθρόλευκοι» συνηθίζουν να αγοράζουν.

Εν προκειμένω όμως, δεν θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα στον Χαμπίμ Ντιαλό και τον Σιλάς Γουαμακιτούνγκα. Ο πρώτος είναι 2ος σκόρερ της κατηγορίας με τη φανέλα της Μετς, η οποία ανεβαίνει στο σαμπιονά, έγινε φέτος διεθνής με τη Σενεγάλη με την τιμή του να εκτοξεύεται σε δυσθεώρατα επίπεδα, απαγορευτικά, για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ο δεύτερος, είναι ένας 19χρονος εξαιρετικά ταλαντούχος φουνταριστός, ο οποίος αγωνίζεται στην Παρί FC, η οποία και επίσης διεκδικεί την άνοδο της στα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύεται με δύο χρόνια ακόμη συμβολαίου και μόνο και μόνο που ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια κατηγορία ενδιαφερόμενων όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Φιορεντίνα, η Λιλ και η Σάλκε, αναδεικνύει πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, ακόμη και αν έχουν ασχοληθεί οι «ερυθρόλευκοι» με τη συγκεκριμένη περίπτωση να μπορέσουν να κάνουν το παραμικρό.

Κοντολογίς, τους συγκεκριμένους, όπως και την αγορά της Leauge 2, ας τους ξεχάσουμε. Ο Ολυμπιακός «ψώνισε» και φέτος από εκεί (τον στόπερ Μπα), αλλά με στιλ και τρόπο που συνηθίζει και θέλει (ποδοσφαιριστή που έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι από την πρώην ομάδα του). Φορ με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν πρόκειται να αγοράσει από εκεί. Και γενικότερα, αυτό που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι», όπως έχουμε πει, είναι εμπειρία και σιγουριά, ειδικά στη συγκεκριμένη θέση.

Υ.Γ. Ο Χασάν μπορεί να θέλει να μείνει,  μπορεί να έχει αρκετούς υποστηρικτές στο λιμάνι,  αλλά είναι δύσκολο, το έχουμε καταγράψει αρκετές φορές στον sportdog. Και λόγω χρημάτων και λόγω χρόνου. Η Μπράγκα ακόμη και να πέσει από τα 4 εκατ. ευρώ (ή κατ’ άλλες πηγές 5) της ρήτρας του Αιγύπτιου, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει Ιούνιο ή Ιούλιο. Και ο Ολυμπιακός τότε, θέλει να έχει βασικό φορ στο ρόστερ του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Να πληρωθεί φυσικά η ρήτρα του Αιγύπτιου, ούτε για αστείο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Bόμβα" Αλέφαντου: "Δε μένει ο Μαρινάκης άλλο έτσι, ξεχάστε το" - Απίστευτη ατάκα για Πόνσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags