Πλούσια ποδοσφαιρική δράση θα απολαύσουμε και το φετινό καλοκαίρι, καθώς τo βράδυ της Παρασκευής (21/6) ξεκινάει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της Αιγύπτου.

Στην τελική φάση θα λάβουν μέρος 24 ομάδες, και συγκεκριμένα οι Αίγυπτος, Λ.Δ. Κονγκό, Ζιμπάμπουε, Ουγκάντα, Μπουρουντί, Νιγηρία, Μαδαγασκάρη, Γουινέα, Αλγερία, Σενεγάλη, Τανζανία, Κένυα, Μαρόκο, Ναμίμπια, Νότια Αφρική, Ακτή Ελεφαντοστού, Μαυριτανία, Τυνησία, Μάλι, Ανγκόλα, Γκάνα, Καμερούν, Μπενίν και Γουινέα-Μπισσάου.

Θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές σε κάθε έναν από τους έξι ομίλους και την πρόκριση στην επόμενη φάση (στα νοκ-άουτ) θα πάρουν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες συνολικά. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε πέντε διαφορετικές πόλεις της Αιγύπτου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 19 Ιουλίου.

Στον τελικό η Αίγυπτος

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της διοργάνωσης, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, τα συνολικά γκολ της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ και τους νικητές των ομίλων. 

Μια από τις πιο καλές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι η κατάκτηση του τροπαίου από την διοργανώτρια Αίγυπτο, που προσφέρεται σε απόδοση 4,75.

Γκολ Σαλάχ στην πρεμιέρα

Στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην Αίγυπτο και τη Ζιμπάμπουε το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλές επιλογές, όπως το να κερδίσει η Αίγυπτος και τα δύο ημίχρονα, να κερδίσει με όβερ 2,5, να σημειωθούν πάνω από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, να σκοράρει πρώτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε απόδοση 3, αλλά και να σκοράρει πρώτος και να κερδίσει η Αίγυπτος με 3-1, σε απόδοση 27.