Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ξένο" σώμα κορυφαίο όνομα, γιατί έχει... ξενερώσει - Δεν παίζει με Ολυμπιακό!
| 2019-10-26 11:22:00

"Ξένο" σώμα στην ΑΕΚ top όνομα - Γιατί έχει... ξενερώσει - Δεν παίζει με Ολυμπιακό - Φεύγει Γενάρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Ξένο" σώμα στην ΑΕΚ top όνομα - Γιατί έχει... ξενερώσει - Δεν παίζει με Ολυμπιακό - Φεύγει Γενάρη

Είναι πλέον οριστικό. Πώς "πλακώθηκαν". Όλο το παρασκήνιο.

Με τον τραυματισμό και την απουσία του Πέτρου Μάνταλου από το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ, λογικό ήταν να περάσει στα "ψιλά" και η δική του απουσία.

Στο τέλος τέλος, δεν αποτελεί πλέον και είδηση. Με πρόβλημα τραυματισμού, όπως αναφέρει το δελτίο της Ένωσης, δεν πρόκειται να βρεθεί στην αποστολή για το Καραϊσκάκη ούτε ο Φρανσίσκο Ζεράλδες για δεύτερη σερί Κυριακή. Πλέον, ούτε καν οι... τύποι δεν τηρούνται, αφού ο Πορτογάλος είναι και τη βούλα "ξένο" σώμα και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται.

Μετά τη φυγή Καρντόσο ο -κοινός με τον προπονητή- μάνατζέρ του συζήτησε με την Ένωση το ενδεχόμενο πρόωρου τερματισμού της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασίας. Στην τότε φάση, οι Κιτρινόμαυροι ήταν στο... πολύ ψάξιμο και μπέρδεμα, ο ίδιος ο παίκτης, παρότι δεν περνούσε καλά (ήδη) στην Αθήνα (και στην ομάδα) και γνώριζε πως η φυγή του συμπατριώτη του θα έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ίδιο, δεν ήταν ιδιαίτερα πιεστικός στο να βρεθεί, άμεσα τότε, λύση και έτσι παρέμεινε.

Η θέση του όμως, αναμενόμενα, επιδεινώθηκε."Ξενερωμένος" και ο ίδιος, δεν δικαιολόγησε περισσότερες ευκαιρίες από τα δύο ματς (ένα βασικός, ένα αλλαγή) που πήρε από τον Νίκο Κωστένογλου και τα συνολικά 87 λεπτά με τα κιτρινόμαυρα, μένοντας κάθε μέρα που περνούσε ολοένα και πιο πίσω στην αγωνιστική ιεραρχία της ΑΕΚ.

Οι συνεχείς πλέον αποκλεισμοί του από την αποστολή (ανεξαρτήτως αιτίας...) αποτελούν σαφή ένδειξη πως αυτό που δεν έγινε τον Αύγουστο θα επιδιωχθεί να γίνει άμεσα και να τερματιστεί ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ.

Κοινή συναινέσει προφανώς (αναφορικά με την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή), λογικά η Σπόρτινγκ εφόσον δεν αγωνίζεται στην Ελλάδα δεν θα προβάλει αντιρρήσεις, ενώ και το εναπομείναν συμβόλαιο του Πορτογάλου δεν είναι τίποτα το δαπανηρό (μόλις 60.000 έχει να εισπράξει για το δεύτερο μισό της σεζόν). Οπότε, άπαντες απλώς μετράνε αντίστροφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρατιέστε; Αυτός "τελειώνει" στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ντέρμπι - Αποκάλυψη!​

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags