Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Όργιο φημών, στη... γωνία ο ΠΑΟΚ - Απίστευτη "διαταγή" - Θα γίνει "αρπαγή";
| 2019-11-06 15:51:00

Όργιο φημών για Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Στη... γωνία ο ΠΑΟΚ - Απίθανη "διαταγή" - Θα γίνει τέτοια "κλοπή";

του Νίκου Στεργίου
Όργιο φημών για Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Στη... γωνία ο ΠΑΟΚ - Απίθανη "διαταγή" - Θα γίνει τέτοια "κλοπή";

Ποιος Μπουζούκης και ποιος Ινσούα; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα!

Καλά καλά δεν είναι... επαγγελματίες ακόμη, παιδιά είναι και όμως, ο τρόπος που προσεγγίζεται καθημερινά η ειδησεογραφία τους έχει φέρει στο επίκεντρο. Λογικό από τη μία πλευρά, αφού κάθε τι που συνδέει, ανταγωνιστικά, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, προκαλεί. Ακόμη και αν μιλάμε για 18χρονα παιδιά.

Από τις αρχές καλοκαιριού "ταλαιπωρείται" ο Παναθηναϊκός με την ανανέωση των συμβολαίων των Ανδρέα Αθανασακόπουλου και Γιώργου Βαγιαννίδη. Ακόμη άλλωστε είναι οι μόνοι που δεν έχουν συναινέσει στην πρόταση που τους κατατέθηκε από τον Ιούνιο, επί Νταμπίζα και παρά τις διαπραγματεύσεις, είναι η ίδια που ισχύει ακόμη και είναι κοινή για όλους τους προερχόμενους από τις ακαδημίες των Πράσινων, στους οποίους προτάθηκε επέκταση συμβολαίου.

Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, αμφότεροι εφόσον ακόμη δεν έχουν υπογράψει έχουν εμπλακεί σε διάφορα σενάρια που τους θέλουν να εξετάζονται από τον Ολυμπιακό. Μιλάμε άλλωστε για δύο από τα κορυφαία ταλέντα στην ηλικία τους στη χώρα, ωστόσο -επαναλαμβάνουμε- ακόμη ταλέντα για να δικαιολογείται όλο αυτό το... σούσουρο.

Το προηγούμενο διάστημα, για τον δεξιό μπακ Γιώργο Βαγιαννίδη, έγινε αρκετός ντόρος, αρχικά με την αλλαγή μάνατζερ και εν συνεχεία με τη σταθερή περί Ολυμπιακού φημολογία. Σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει πως και ο πολυσύνθετος χαφ, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, φέρεται να έχει προσεγγιστεί από τους Ερυθρόλευκους. 

Μπορεί να είναι και έτσι. Δεδομένα άλλωστε, τον Βαγιαννίδη τον πιέζει ασφυκτικά ο ΠΑΟΚ. Αυτό που μαθαίνει όμως το sportdog είναι πως ανεξαρτήτως της εκτίμησης του ταλέντου των δύο πιτσιρικάδων από τον Ολυμπιακό (και ειδικά από τον πρόσφατα επανακάμψαντα στις ακαδημίες, Αντώνη Νικοπολίδη), πρόθεση των ανώτατων διοικητικών κλιμακίων των Ερυθρόλευκων είναι να μη γίνει καμία κίνηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των διαπραγματεύσεων τους με τους Πράσινους, στις οποίες ο Ολυμπιακός -πάντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες- παρότι έχει (εννοείται) ενημέρωση (από πρώτο χέρι), εν τούτοις δεν θέλει να παρέμβει κατ’ οποιαδήποτε έννοια.

Μένει να δούμε τα απ’ όλα τα σενάρια θα επιβεβαιωθεί, αφού -κακά τα ψέματα- κοντεύει το όλο θέμα να… κακοφορμίσει και να μετατραπεί σε πραγματικά πολύ κακόγουστο σίριαλ, για δύο 18χρονους, παντελώς άμαθους σε επαγγελματικό επίπεδο να βρίσκονται επί καθημερινής βάσης σε  πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ, λες και πρόκειται για πρωτοκλασάτους επαγγελματίες, πιθανή μετακίνηση των οποίων ή ακόμη και ενδεχόμενη ανανέωση των συμβολαίων τους, θα αλλάξει το status quo του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Οβίδα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Τελειώνει" κορυφαίος παράγοντας - Θα... τρελαθούν στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags