O πρώην διεθνής τερματοφύλακας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και στην Ελλάδα έπαιξε σε Κέρκυρα και ΑΕΚ ζει στην Αγγλία.

Ο Ντίμι μίλησε για τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην εκπομπή "Sports Weekend" στο Mega:

«Νομίζω πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για τον Ολυμπιακό με τη Γούλβς, πιθανόν δυσκολότερος και από αυτόν με την Άρσεναλ, τουλάχιστον μέσα στην έδρα των Άγγλων. Στην έδρα της Γούλβς είναι πιο έντονος ο κόσμος, ακούγεται περισσότερο, είναι πιο εκδηλωτικοί και νομίζω θα είναι διαφορετική εμπειρία για τον Ολυμπιακό, αλλά απ' ότι είδα στο ματς με την Άρσεναλ την οργάνωση που έδειξε ο Ολυμπιακός και τη μελέτη που έκανε ο προπονητής, ο Ολυμπιακός θα κατεβεί και πάλι έτοιμος.

Από τότε που ανέλαβε ο Νούνο Εσπιρίτο, έχουν κάνει μόνο βήματα μπροστά με προσθήκες παικτών, με βελτίωση του τρόπου παιχνιδιού τους. Έχουν ένα σύστημα το οποίο το παίζουν κατά 99% και το ξέρουν καλά οι παίκτες. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω θα είναι δύσκολο ματς. Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, από το πώς θα κατέβει ο Ολυμπιακός και με τι φιλοσοφία.

Επειδή η Γούλβς είχε το πλεονέκτημα από το πρώτο ματς με την Εσπανιόλ, πήρε λίγο αψήφιστα τον επαναληπτικό. Η άμυνα είναι η αχίλλειος πτέρνα της Γούλβς, επιθετικά είναι πολύ πιο καλή και αυτό μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Ειδικά μέσα στην έδρα τους που αυτοί θα δίνουν μία έμφαση στην επίθεση.

Ο Τσιμίκας στο παιχνίδι με την Άρσεναλ ήταν ο MVP για μένα. Τα τρεξίματά του, η προσθήκη του επιθετικά, η αμυντική του οργάνωση και η εγκεφαλική του λειτουργία γενικά ήταν απίστευτη. Ήταν ο παίκτης που φαινόταν περισσότερο από όλους και η μονομαχία του με τον Ποντένσε θα έχει ενδιαφέρον. Βέβαια δεν ξέρω αν από την πλευρά του θα παίξει ο φίλος μου, ο Αντάμα Τραορέ. Του είχα πει, μάλιστα, ότι είναι σε λάθος σπορ, έπρεπε να είναι σπρίντερ 100 μέτρων, είναι ο πιο γρήγορος παίκτης που υπάρχει στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολος παίκτης για να τον μαρκάρεις.»