Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο sportdog έχει αναφέρει το ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον Εμάνουελ Ινσούα μήνες τώρα
| 2020-03-19 11:00:00

Χοντρό παρασκήνιο! Bασικό "πράσινο" θέλει ο Σαββίδης - Τα "βρήκαν" με ΠΑΟ - Έτσι τον παίρνει!

του Νίκου Στεργίου
Χοντρό παρασκήνιο! Bασικό "πράσινο" θέλει ο Σαββίδης - Τα "βρήκαν" με ΠΑΟ - Έτσι τον παίρνει!

Πώς γίνεται το τρελό deal. Ποιον "διώχνει"; Θα πέσει... ξύλο;

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο sportdog έχει αναφέρει το ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον Εμάνουελ Ινσούα μήνες τώρα. Και γενικά, αυτές οι ματιές (και κάτι περισσότερο) που ρίχνουν στον «δικέφαλο» για τον Αργεντινό αριστερό μπακ είναι ένα θέμα που συντηρείται στα media τουλάχιστον από τα μέσα του φθινοπώρου. Ουδέποτε οι πρωταθλητές μπήκαν στη διαδικασία να το διαψεύσουν. Ισα ίσα μάλιστα, που και μέσων του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, υπήρχαν σχετικές αναφορές (που αν δεν αποδόθηκαν σε διαρροές του «δικέφαλου», σίγουρα, επίσης, δεν διαψεύστηκαν) με τις οποίες ουσιαστικά γίνονταν λόγος για παρουσία του Ινσούα σε μια shortlist για τη θέση του αριστερού μπακ σε περίπτωση που είτε αποχωρούσε (με πώληση) ο Γιαννούλης τον περασμένο Ιανουάριο είτε αποχωρήσει ο διεθνής Ελληνας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στον ΠΑΟΚ, το διέψευσαν μόλις χτες, μετά την τελευταία αναζωπύρωση της σχετικής φημολογίας. Η σκοπιμότητα των ανθρώπων του «δικέφαλου» προφανής. Τη δεδομένη στιγμή και ύστερα από καιρό και πολλές, επίμονες και συνεχείς προσπάθειες, διοικητικά, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν έρθει ξανά στο ίδιο μήκος κύματος, ξανά κοντά. Και η εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εκ νέου βρίσκεται σε απ’ ευθείας επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, είναι να μην διαταραχθούν με κανέναν τρόπο αυτές οι σχέσεις.

Ετσι αποσύρθηκε πρακτικά ο ΠΑΟΚ από τη διεκδίκηση του Βαγιαννίδη, έτσι και τώρα, ενώ έχουν υπάρξει όχι μόνο επαφές, αλλά και συγκεκριμένη ενημέρωση με οικονομικά δεδομένα στην πλευρά Ινσούα από ανθρώπους του «δικέφαλου» (εδώ και μήνες…), οι πρωταθλητές διαψεύδουν το ενδιαφέρον, αφού είναι σαφές πως δεν επιθυμούν την παραμικρή εμπλοκή ενόσω «κλειδώσει» η παραμονή ή όχι του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό.

Κίνηση (επίσημη και… μη διαψευσμένη) εκ μέρους του ΠΑΟΚ θα γίνει μόνο όταν ανακοινωθεί πως ο Ινσούα δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και φυσικά πάντα με την προϋπόθεση πως ο Αργεντινός επιλεγεί, αγωνιστικά, από τον «δικέφαλο», αφού προφανώς δεν παίζει μόνος του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από τον Ολυμπιακό... στον Άρη - Νέα μεταγραφάρα Καρυπίδη - "Χτυπάει" στα ίσια τους Big-4!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags