Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο πρώτος που διώχνει ο Ρέμπε - Top όνομα για δύο χρόνια - Εκεί πηγαίνει!
| 2020-06-11 18:00:00

Χαιρετάει τον ΠΑΟΚ! Ο πρώτος που διώχνει ο Ρέμπε - Top όνομα για δύο χρόνια - Εκεί πηγαίνει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαιρετάει τον ΠΑΟΚ! Ο πρώτος που διώχνει ο Ρέμπε - Top όνομα για δύο χρόνια - Εκεί πηγαίνει!

Την ώρα που ολοένα και εντείνεται η φημολογία για την αυξανόμενη και κλιμακούμενη… ένταση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, κάτι που αποτέλεσε και έναν επιπρόσθετο λόγο του μηνύματος του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες (κυρίως) πως άπαντες τελούν υπό κρίση ώστε να αποφευχθούν… διαλυτικές ενέργειες και φαινόμενα από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της σεζόν, άπαντες στον «δικέφαλο» περιμένουν και την άφιξη του Όλαφ Ρέμπε για να ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά και οι αρμοδιότητες και οι ρόλοι όλων όσων αναλαμβάνουν θέση στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Μπορεί βέβαια να ακούγεται πολύ βιαστικό κάτι τέτοιο, ειδικά από την στιγμή που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πως θα τελειώσει η φετινή, τι «πληγές» (ή όχι) και τι επιπτώσεις (θετικές και αρνητικές) θα έχει το υπόλοιπο της στην ομάδα και προφανώς τι αντίκτυπο θα δημιουργήσει για την επόμενη, ωστόσο δεν παύει να απασχολεί.

Αυτόν που προφανώς δεν τον… νοιάζει – και με τη βούλα πλέον – είναι ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος στο τέλος του Ιουνίου ολοκληρώνει τη συνεργασία του και αποχωρεί μετά από μια διετία από την τεχνική διεύθυνση του ΠΑΟΚ. Το έργο και η παρακαταθήκη του, θα κριθούν, το πλαίσιο όμως που και αυτός, όπως και οι προκάτοχοί του κινήθηκαν, ήταν ασφυκτικό και σίγουρα δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια ελιγμών και προσωπικών επιλογών και αποφάσεων.

Ο Μπράνκο, έχοντας φτιάξει ένα ικανοποιητικότατο κομπόδεμα, έχει την πολυτέλεια να περιμένει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εχει δεχτεί όντως προτάσεις από κυπριακές ομάδες, αλλά η μετακόμιση στη Μεγαλόνησο δεν αποτελεί προτεραιότητα του, συζητάει με ομάδες από την Τουρκία, χωρίς όμως ούτε η εκεί μετακόμιση να βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του.

Εξαίρεση θα μπορούσε να αποτελεί ο επαναπατρισμός, αλλά η φημολογία που τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ δεν είναι τόσο… βάσιμη, σε αντίθεση με τις αναφορές ότι εξετάζεται από τη Φαμαλικάο, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποτελεί – για τον ίδιο τον Μπράνκο – την ιδανική συνέχεια για την καριέρα του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στα τηλεοπτικά! Τεράστιο κανάλι μπαίνει "σφήνα" στη Nova - "Κλέβει" ομάδες - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags