Ολυμπιακός: Το ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν δεν έχει σε καμία περίπτωση ξεκαθαρίσει, καθώς εκτός από τις μεταγραφές που εκκρεμούν δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το τι θα γίνει με τους δανεικούς παίκτες που επιστρέφουν στον Πειραιά.

Οι φήμες που ακούγονται είναι αρκετές, με τον Ιωάννη Κωστή να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο 20χρονος μέσος έγινε… σίριαλ το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι τελικά να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έκριναν πως δεν ήταν ακόμα έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και τον άφησαν δανεικό στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε, τη Νέα Σαλαμίνα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν πιστεύουν στον Κωστή, αντιθέτως τον θεωρούν πολύ σημαντικό πρότζεκτ για το μέλλον. Το ερώτημα είναι το αν ο παίκτης μπορεί φέτος να πάρει την ευκαιρία του και να μπει στο ενεργό ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι φετινές του επιδόσεις δεν ήταν άσχημες, ούτε όμως μπορεί να πει κανείς πως ο Κωστή… εκτοξεύθηκε. Στο πρωτάθλημα της Κύπρου κατέγραψε 20 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 1 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ήταν σταθερά βασικός, καθώς ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα σε 17 από τα 20 ματς που αγωνίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, ο νεαρός άσος περιμένει την εκ νέου αξιολόγησή του από το τεχνικό τιμ. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Κωστή δεν λείπει. Συγκεκριμένα, ομάδες της Κύπρου έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να εντάξουν τον διεθνή μέσο στο δυναμικό τους για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή αποκάλυψη για Χολέμπας! Απίστευτα... μπινελίκια στου Ρέντη - Παίρνει σκληρά μέτρα ο Μαρτίνς