Facebook Pixel Άρης – Λούκας Σάσα: Ρεπό και επαφές με τον Σάσα στον Άρη
| 2021-03-08 16:48:00

Ξεκούραση και υπογραφές στον Άρη - Αυτή είναι η πρώτη... βόμβα Καρυπίδη μετά τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ξεκούραση και υπογραφές στον Άρη - Αυτή είναι η πρώτη... βόμβα Καρυπίδη μετά τον ΠΑΟΚ!

"Ανάσες" στους ποδοσφαιριστές του αποφάσισε να δώσει ο Άκης Μάντζιος. Ποιόν θέλουν να ανανεώσουν άμεσα οι άνθρωποι του Άρη.

Άρης – Λούκας Σάσα: Μετά από μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη για τους "κίτρινους", ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να δώσει μια μέρα ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές του. Έτσι την Δευτέρα (8/3) θα υπάρξει μονοήμερο ρεπό σε όλους με σκοπό να ηρεμήσουν και σωματικά, αλλά και ψυχολογικά από το απαιτητικό επταήμερο που προηγήθηκε με τις προπονήσεις να συνεχίζονται το απόγευμα της Τρίτης (9/3) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Παράλληλα οι άνθρωποι των "κιτρίνων" θέλουν να τελειώσουν με την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλάνου χαφ. Στις παλαιότερες συζητήσεις υπήρχαν διαφορές στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου αφού η νέα πρόταση των συνεργατών του Θοδωρή Καρυπίδη αφορά συνεργασία τριών αντί δυο χρόνων που ήταν αρχικά. Πρόταση που δείχνει να ικανοποιεί τον Βραζιλιάνο.

Πλέον οι Άρης και Λούκας Σάσα οφείλουν να ξεπεράσουν και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, που όμως δεν είναι ικανό να κάνει τις δύο πλευρές να μην κλείσουν το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags