Μουκτάρ Ντιακαμπί: Η υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο παίκτης της Βαλένθια έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα ο Γάλλος μέσος υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα ήταν αυτός που τον αποκάλεσε "γαμ@@@νο αράπη", με τον ίδιο ΄να αντικρούσει τα λεγόμενα και να θέλει να κινηθεί νομικά κατά του Γάλλου.

Σε αυτό το κλίμα ο πρόεδρος της La Liga έδωσε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη (8/4), όπου έριξε... βόμβα. Όπως υποστήριξε υπάρχει ηχητικό στην κατοχή του διάρκειας 1,5 λεπτού, όπου ακούγεται ο δράστης της επίθεσης να έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά, πράγμα που δείχνει ότι ο δράστης της ρατσιστικής επίθεσης δεν είναι ο Κάλα.

"Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουμε περισσότερα νέα. Υπάρχει ένα ηχητικό διάρκειας ενάμιση λεπτού και αυτός που το λέει έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά, άρα δεν είναι ο Κάλα. Προσπαθούμε να «καθαρίσουμε» από το θόρυβο τα ηχητικά και έχουμε προσλάβει έναν ειδικό στην ερμηνεία χειλιών. Ο Κάλα λέει κάτι, αλλά θα το δούμε. Θα ενημερώσουμε μόλις λάβουμε την έκθεση του ειδικού από τα χείλη του Κάλα. Θα εντοπίσουμε τον παίκτη και θα δοθεί λύση" είπε ο Χαβιέρ Τέμπας για την υπόθεση του Μουκτάρ Ντιακαμπί.