Facebook Pixel Οριστικό! Έκλεισε βασικός παίκτης του ΠΑΟ στο εξωτερικό - Μπαίνουν λεφτά στα ταμεία
| 2021-05-30 16:16:00

Οριστικό! Έκλεισε βασικός παίκτης του ΠΑΟ στο εξωτερικό - Μπαίνουν λεφτά στα ταμεία

Sportdog Team
Οριστικό! Έκλεισε βασικός παίκτης του ΠΑΟ στο εξωτερικό - Μπαίνουν λεφτά στα ταμεία

Φαίνεται ότι πριν καλά καλά τελειώσει η χρονιά ο Παναθηναϊκός γεμίζει τα ταμεία του με αρκετά χρήματα και παρά το γεγονός ότι θα χάσει έναν από τους βασικούς παίκτες της φετινής σεζόν του δίνεται το δικαίωμα να βρει έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή που θα του ανεβάσει το επίπεδο στη συγκεκριμένη θέση

Παναθηναϊκός - Αργύρης Καμπετσής: Ήταν γνωστό από το Σάββατο (29/5) ότι ο Έλληνας εξτρέμ του Τριφυλλιού ήταν κοντά στην Γκέτζεπε, όμως τα τουρκικά δημοσιεύματα μιλάνε ήδη για συμφωνία των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα aspor.com.tr κάνει λόγο μάλιστα ότι νεαρός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του.

"Η ομάδα της τουρκικής super league Γκεζτέπε, έφτασε σε συμφωνία με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Αργύρη Καμπετσή. Είχε σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ερκ Τόρο ήταν κοντά στο να λύσει τα τελευταία ζητήματα που υπήρχαν με τον ελληνικό σύλλογο και ο Έλληνας επιθετικός θα υπογράψει στους κοκκινοκίτρινους όσο πιο σύντομα γίνεται", και έτσι φαίνεται ότι μεσοεπιθετικός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Καμπετσής, μετράει... ανάποδα για το νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags