Facebook Pixel Ομάδα... έκπληξη για Μιραλάς - Πάει για σούπερ λεφτά ο Βέλγος
| 2021-06-29 23:40:00

Ομάδα... έκπληξη για Μιραλάς - Πάει για σούπερ λεφτά ο Βέλγος

Sportdog Team
Ομάδα... έκπληξη για Μιραλάς - Πάει για σούπερ λεφτά ο Βέλγος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού ο Βέλγος που έχει μείνει ελεύθερος είναι έτοιμος να υπογράψει σε πρωτοκλασάτο σύλλογο που έχει αρκετά... χρήματα, ενώ παράλληλα θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο 

Κέβιν Μιραλάς - Γαλατασαράι: Στο στόχαστρο της Τσιμ Μπομ είναι ο 33χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Fanatik, μετά την άρνηση της Γκαζιαντέπ να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε 31 συμμετοχές την φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει 7 γκολ και έχοντας μοιράσει 6 ασίστ.

Ο Βέλγος ξεκίνησε από την Στανάρ, ενώ γρήγορα πήρε μεταγραφή στην Λιλ. Το 2018 μετεγράφηκε στην Σετν Ετιέν για 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός, ενώ το 2012 ως το 2019 αγωνίστηκε στην Έβερτον. Ο Κέβιν Μιραλάς έπαιξε στη συνέχεια ξανά στους Πειραιώτες και στην Φιορεντίνα, ενώ το 2019 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Αντβέρπ και από τον Οκτώβριο του 2020 είναι κάτοικος Τουρκίας, κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται αν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags