Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μυστήριο" στον Ολυμπιακό - Πού είναι ο Σισέ και τι κάνει; - Γι' αυτό δεν βρίσκεται στην προετοιμασία
| 2021-07-02 14:41:00

"Μυστήριο" στον Ολυμπιακό - Πού είναι ο Σισέ και τι κάνει; - Γι' αυτό δεν βρίσκεται στην προετοιμασία

Sportdog Team
"Μυστήριο" στον Ολυμπιακό - Πού είναι ο Σισέ και τι κάνει; - Γι' αυτό δεν βρίσκεται στην προετοιμασία

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και μία εβδομάδα έχουν πάει στην Αυστρία και πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο Σισέ όμως δεν είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Δεν είναι λίγα τα κείμενα που έχουν γραφτεί για τον Παπέ Αμπού Σισέ και αναφορικά με το μέλλον του. Μάλιστα έχει γραφτεί πως ο Ολυμπιακός πρόκειται να τον κρατήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και μία εβδομάδα έχουν πάει στην Αυστρία και πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο Σισέ όμως δεν είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Σισέ στο ρόστερ και η αλήθεια είναι πως έχει μείνει αρκετές ημέρες εκτός, ενώ ο ίδιος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα αυτόν τον καιρό είναι στην πατρίδα του στη Σενεγάλη, κάνοντας διακοπές αλλά παράλληλα κάνει και ατομικές προπονήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος περιμένει κίνηση από ομάδα της Γαλλίας. Χωρίς να έχουν βγει παραπάνω στοιχεία. Οι εμφανίσεις του με τη Σεντ Ετιέν, όπου είχε δοθεί δανεικός, ήταν καλές. Για αυτό και θέλει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, τουλάχιστον για την ώρα.

Πηγή: gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags