Facebook Pixel Euro 2020: "Έκαψε" την Μύκονο για την πρόκριση της Αγγλίας παίκτης της Γιουνάιτεντ - Επικές σκηνές (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-04 23:37:00

"Έκαψε" την Μύκονο για την πρόκριση της Αγγλίας παίκτης της Γιουνάιτεντ - Επικές σκηνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έκαψε" την Μύκονο για την πρόκριση της Αγγλίας παίκτης της Γιουνάιτεντ - Επικές σκηνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Τρία Λιοντάρια βρίσκονται στα ημιτελικά του Euro 2020, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να το... φέρουν σπίτι, έτσι ένας παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα με τα Τρία Λιοντάρια έστησε το δικό του... πάρτι στην Μύκονο όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες για διακοπές

Euro 2020: Οι Άγγλοι το βράδυ του Σαββάτου (3/7) ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Ουκρανίας για τον προημιτελικό και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (7/7) την Δανία, για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Ένας από τους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα με τα Τρία Λιοντάρια, ο Τζέσι Λίνγκαρντ, βρίσκεται στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο, για τις διακοπές του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολούθησε την προσπάθεια της χώρας του στη Ρώμη. 

Έτσι μετά το 4-0 επί της ομάδας του Σεφτσένκο έστησε το... δικό του πάρτι πανηγυρίζοντας έξαλα την πρόκριση Αγγλίας στα ημιτελικά του Euro 2020.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags