Facebook Pixel Euro 2020: Η ιστορία επαναλαμβάνεται - Η φωτογραφία του Σμάιχελ με τον Κάσπερ πριν τον τελικό του 92 (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-07 20:45:00

Η ιστορία επαναλαμβάνεται - Η φωτογραφία του Σμάιχελ με τον Κάσπερ πριν τον τελικό του 92 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η ιστορία επαναλαμβάνεται - Η φωτογραφία του Σμάιχελ με τον Κάσπερ πριν τον τελικό του 92 (ΦΩΤΟ)

Ο θρυλικός Δανός τερματοφύλακας έδωσε στη δημοσιότητα μια φοβερή φωτογραφία από το Euro του 1992 με εκείνον και τον γιο του, ταξιδεύοντας για τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα έκανε την ευχή του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (7/7) με την Αγγλία

Euro 2020: Οι Δανοί είναι έτοιμοι για ακόμα ένα θαύμα, μετά από αυτό του 1992. Τότε ο μεγάλος τελικός γινόταν στο Γκέντεμποργκ της Σουηδίας, με τον νυν τερματοφύλακα των Ρόλιγκανς, μικρό, να βρίσκεται μαζί με τον πατέρα του στο αεροπλάνο για το μεγάλο ραντεβού.

Όμως 29 χρόνια μετά ο θρυλικός γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ, ταξιδεύει εκείνος στο Γουέμπλεϊ για να δει τον... μικρό να γράφει... ιστορία και για να το τιμήσει ανέβασε στα social media μια εκπληκτική φωτογραφία. Σε αυτή ο ίδιος και ο γιος του βρίσκονται στην πτήση ενόψει του τότε τελικού με την Γερμανία γράφοντας "Πολύ ενθουσιασμένος για απόψε! Πάμε Δανία!" δείχνοντας έτοιμος για τον μεγάλο ημιτελικό του Euro 2020.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags