Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ετοιμάζεται σούπερ "τράμπα" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης - Απίστευτο deal
| 2021-07-14 18:30:00

Ετοιμάζεται σούπερ "τράμπα" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης - Απίστευτο deal

Sportdog Team
Ετοιμάζεται σούπερ "τράμπα" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης - Απίστευτο deal

Σε μια κίνηση που θα αλλάξει το ποδοσφαιρικό χάρτη στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν οι Μπλαουγκράνα και οι Ροχιμπλάκος που μόλις ολοκληρωθεί θα νιώθουν και οι δύο σύλλογοι απόλυτα ικανοποιημένοι

Μπαρτσελόνα  - Ατλέτικο Μαδρίτης: Όλο και πιο κοντά sστην ολοκλήρωση μιας ιστορικής συμφωνίας βρίσκονται οι δύο ισπανικοί σύλλογοι καθώς φαίνεται πως τα έχουν βρει για την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν και του Σαούλ Νίγκεθ. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Partidazo de COPE ο Γάλλος θα γυρίσει στην Μαδρίτη, ενώ ο Ισπανός μέσος θα φύγει από τους πρωταθλητές, μετά από 13 χρόνια, με προορισμό τη Βαρκελώνη. Παράλληλα ο σταθμός θεωρεί "δεδομένη" την τράμπα και ο μόνος τρόπος να μην γίνει θα είναι να αλλάξει γνώμη ο Ζοάν Λαπόρτα.

Σημειώνεται επίσης, ότι ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει μιλήσει ήδη με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριεζμάν, με αμφότερους να είναι εξαιρετικά χαρούμενοι που θα συνεργαστούν και πάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags