Facebook Pixel Ξένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα 35 - Η αναφορά στον Δικέφαλο του Βορρά (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-14 18:55:00

Ξένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα 35 - Η αναφορά στον Δικέφαλο του Βορρά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα 35 - Η αναφορά στον Δικέφαλο του Βορρά (ΦΩΤΟ)

Τέλος εποχής για έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε στην καριέρα του και από την Τούμπα, με την απόφαση να την κάνει γνωστή μέσα από τα social media μην ξεχνώντας να αναφερθεί και στο πέρασμά του από τον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ - Πόντους Βέρνμπλουμ: Στα 35 του ο Σουηδός μέσος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποσυρθεί. Ο έμπειρος μέσος, μετά από τον Δικέφαλο του Βορρά αγωνίστηκε για μια χρονιά την Γκέντομποργκ, παίρνοντας την απόφαση μιας και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τρυματισμούς.

Μάλιστα στο μήνυμά του έστειλε το ευχαριστώ σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε, με τους Ασπρόμαυρους να μην λείπουν από την αναφορά του.

"Ήρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα πίσω μετά από πολλά χρόνια που δυσκολεύτηκα να μείνω σε καλή κατάσταση. Δεν τελείωσε η καριέρα μου με τον τρόπο που θα ήθελα, αλλά είναι σημαντικό να έχω μία νορμάλ ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην Κουνγκαχάλα, την Γκέτεμποργκ, την Άλκμααρ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Σουηδίας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και όλα τα staff. Θα μου λείψει πολύ το ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ικανοποίηση της νίκης μπροστά σε ένα τρελαμένο κοινό", ανέφερε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags