Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε γνώμη στον Ρονάλντο για Σίτι - Έρχεται μεγάλη επιστροφή
| 2021-08-27 19:14:00

Αυτός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε γνώμη στον Ρονάλντο για Σίτι - Έρχεται μεγάλη επιστροφή

Sportdog Team
Αυτός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε γνώμη στον Ρονάλντο για Σίτι - Έρχεται μεγάλη επιστροφή

Ο Πορτογάλος αν και τις προηγούμενες ώρες ήταν κοντά να φορέσει τα γαλάζια του Μάντσεστερ φαίνεται ότι έκανε πίσω με την απόφαση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να μην έχει παρθεί μόνο από αυτόν μιας και υπάρχει ένας άνθρωπος που προσπαθεί να πετύχει ένα τεράστιο come back.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα πάντα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως οι πάντες μίλαγαν για συμφωνία με την Σίτι, όμως όλοι υπολόγιζαν χωρίς μια από τις μεγαλύτερες μορφές των Κόκκινων Διαβόλων, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα ο Σκοτσέζος ήταν αυτός που ανέλαβε δράση την ύστατη στιγμή και κατάφερε να πείσει το "πνευματικό παιδί" του να μην κάνει το βήμα προς τους Πολίτες  τονίζοντας ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι κατέθεσαν πρόταση στο CR7 το πρωί της Παρασκευής (27/8) και αφού μίλησε με τον Φέργκιουσον.

Αυτή ήταν και η αιτία άλλωστε που η Σίτι  απέσυρε την προσφορά της σε αυτόν, μιας και θεώρησε ότι η μάχη θα ήταν... άνιση, ενώ απόδειξη όλων αυτών ήταν τα όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα την ίδια μέρα:"Ο Κριστιάνο νομίζω ότι είναι ακόμα παίκτης της Γιουβέντους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απομένουν μόνο λίγες μέρες και όλα μπορούν να γίνουν".

Από την άλλη πλευρά ο Σόλσκιερ έριξε τη... βόμβα: "Δεν περίμενα ότι ο Κριστιάνο θα άφηνε τη Γιουβέντους. Πάντα έχουμε καλή επικοινωνία. Ξέρω ότι ο Μπρούνο μιλάει μαζί τους και ξέρει πώς νιώθουμε όλοι για αυτόν. Αν ήταν να φύγει από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ. Ο Κριστιάνο είναι θρύλο ς για την ομάδα, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αν θέλετε τη δική μου γνώμη μου. Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα δίπλα του. Ας δούμε τι θα γίνει…", είπε για την πιθανή μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags