Facebook Pixel Sportdog.gr | "Χαμός" με Ουζουνίδη - Επιστρέφει στη Superleague; - Τί παίζει με κορυφαία ελληνική ομάδα!
| 2021-09-18 17:11:00

"Χαμός" με Ουζουνίδη - Επιστρέφει στη Superleague; - Τί παίζει με κορυφαία ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
"Χαμός" με Ουζουνίδη - Επιστρέφει στη Superleague; - Τί παίζει με κορυφαία ελληνική ομάδα!

"Φούντωσαν" τα σενάρια για τον έμπειρο Έλληνα προπονητή και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τι αναφέρει η σχετική φημολογία και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, με αποτέλεσμα να έχουν αναπτυχθεί σενάρια που θέλουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να εξετάζει την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ένα από τα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τον ισχυρό άνδρα του Άρη στην αναζήτηση για τον πιθανό διάδοχο του Μάντζιου είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Παρασκευής (17/9), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ζητά πίστωση χρόνου για να αποφασίσει το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη ρουμανική Ουνιβεριστατέα Κραϊόβα.

Πάντως, καλά ενημεφωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο Ουζουνίδης δεν έχει στα άμεσα σχεδιά του την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και δύσκολα θα αλλάξει στάση παρά το "πρέσινγκ" του Άρη.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αρης θα πάει στον αγώνα της Τετάρτης (22/9) με τον Παναθηναϊκό με τον Μάντζιο στον πάγκο ή αν θα κοουτσάρει την ομάδα ο Τόλης Τερζής της Κ19 ως υπηρεσιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags