Facebook Pixel Χουάν Λαπόρτα: Έχουν... τρελαθεί στην Μπαρτσελόνα - "Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε Κούμαν"
| 2021-10-08 22:38:00

Έχουν... τρελαθεί στην Μπαρτσελόνα - "Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε Κούμαν"

Sportdog Team
Έχουν... τρελαθεί στην Μπαρτσελόνα - "Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε Κούμαν"

Χωρίς λογική συνεχίζουν να γίνονται τα πράγματα στην Βαρκελώνη, καθώς εκτός από τις επιλογές που έχουν παρθεί τον τελευταίο καιρό ο Χουάν Λαπόρτα τώρα τονίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Ολλανδό τεχνικό της ομάδας.

Χουάν Λαπόρτα: Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα στην Ισπανία να αναφέρουν πως ο Ρόναλντ Κόυμαν μετράει... ανάποδα για να απομακρυνθεί από τους Μπλαουγκράνα, όμως ο πρόεδρος του συλλόγου σε συνέντευξη που έδωσε στο RAC1 ανέφερε πως ο Ολλανδός έχει ελαφρυντικά και προσπαθεί να επαναφέρει τον οργανισμό στο κορυφαίο επίπεδο.

"Έχουμε κάθε εμπιστοσύνη σε αυτόν, είναι ο προπονητής μας και του αξίζει κάποιο περιθώριο, καθώς πιστεύει στην ομάδα και δεν έχει καταφέρει ακόμα να εκμεταλλευτεί όλο το ρόστερ.

Έχει την Μπάρτσα στην καρδιά του και είναι ένας θρύλος της Μπαρτσελόνα που επέλεξε να έρθει σε δύσκολες στιγμές. Εμπιστεύεται την ομάδα και μας είπε ότι ανυπομονεί να επιστρέψουν οι τραυματίες. Ο Ανσού Φάτι μόλις επέστρεψε και οι Ντεμπελέ, Αγουέρο είναι ακόμα εκτός", είπε ο Χουάν Λαπόρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags