Facebook Pixel Ολυμπιακός – Ακιμπού Καμαρά: Παρέλαση ευρωπαϊκών ομάδων στο Καραϊσκάκη!
| 2021-11-25 08:38:00

Παρέλαση ευρωπαϊκών ομάδων στο Καραϊσκάκη! Πιάνουν... στασίδι για τον παικταρά

Sportdog Team
Παρέλαση ευρωπαϊκών ομάδων στο Καραϊσκάκη! Πιάνουν... στασίδι για τον παικταρά

Σκάουτερς μεγάλων συλλόγων θέλουν να τον τσεκάρουν από κοντά στο ματς με τη Φενέρ αλλά και να δούνε και άλλους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Ακιμπού Καμαρά: Παρέλαση ευρωπαϊκών ομάδων στο Καραϊσκάκη! Πιάνουν στασίδι για τον παικταρά. Σκάουτερς μεγάλων συλλόγων θέλουν να τον τσεκάρουν από κοντά στο ματς με τη Φενέρ αλλά και να δούνε και άλλους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε το κόλπο γκρόσο τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού! Όταν στις 13 Ιουλίου 2021 ο Ακιμπού Καμαρά περνούσε τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει την πορεία ενός 20χρονου από τη Γουινέα, ο οποίος από τις Ελεφάντ ντε Κολεά βρέθηκε στις Ακαδημίες της Λιλ και από εκεί στο μεγάλο λιμάνι. Το συμβόλαιό του με τη β' ομάδα της Λιλ (είχε συμμετοχές και με την Α' πέρσι) και η ομάδα του Πειραιά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και όμως ο Αφρικανός αποδείχτηκε μία ακόμα λίρα εκατό στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο παίκτης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Καμαρά μετρά 17 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, 5 γκολ και 2 ασίστ. Ήταν αναπόφευκτο λοιπόν να δούμε σενάρια για το ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ που συνδέουν τον Αγκιμπού Καμαρά με το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun», Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ προσέγγισαν ήδη τον ατζέντη του 20χρονου μέσου από τη Γουϊνέα. Την Τετάρτη (24/11) πήραν τη σκυτάλη οι Ιταλοί.

Κατά την ιστοσελίδα “calciomercatonews.com”, “η Μίλαν έχει ρίξει το βλέμμα της στο ταλέντο που αρέσει στον Κλοπ”. Ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι, Πάολο Μαλντίνι βρίσκεται στην αναζήτηση νέων ταλέντων και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και παρακολουθεί είναι ο Αγκιμπού Καμαρά.

"Ο Μαλντίνι βρίσκεται στο κυνήγι νέων παικτών που θα ενταχθούν στο δυναμικό της Μίλαν και θα τεθούν στη διάθεση του Πιόλι" τονίζεται στο ρεπορτάζ, που προσθέτει: "Η Μίλαν παρακολουθεί τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου έχει πετύχει 4 τέρματα και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 9 αγώνες. Υπάρχει αυτή η ιδέα προς το παρόν, αλλά οι ροσονέρι δεν έχουν προχωρήσει περισσότερο για την ώρα. Επίσης, ο παίκτης έχει τραβήξει το βλέμμα και της Μπολόνια.

Οι αγγλικοί σύλλογοι, όπως η Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ και η Λέστερ που παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά, έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που εκτιμάται ότι ανέρχονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ".

«Παρέλαση ευρωπαίων», είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» για το ενδιαφέρον της Μίλαν γύρω από τον Καμαρά.

Ρεπορτάζ αναφέρουν, ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δεχτεί κάποια ενόχληση από ομάδα του εξωτερικού για τον 20χρονο διεθνή επιθετικό από τη Γουινέα, ούτε έχουν σκέφτονται την πώλησή του, αφού τον απέκτησαν μόλις πριν από έξι μήνες. Πάντως στα δημοσιεύματα υπάρχουν αναφορές για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Επισημαίνουν ότι «ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο».

Το σίγουρο είναι, ότι ο παίκτης στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) θα βρεθεί στο σημειωματάριο των σκάουτ που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη. Ήδη έχουν δηλώσει να πιάσουν στασίδι ανιχνευτές τεσσάρων ομάδων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανάμεσά τους και η Γιουβέντους. Δεδομένη είναι η παρουσία ανθρώπων της Τορίνο, της Μπορντό και της Μπρέντφορντ. Βέβαια δεν θα είναι οι μόνες ομάδες, καθώς αναμένονται και άλλες αφίξεις, αλλά οι τέσσερις παραπάνω έχουν κλείσει ήδη θέση στο Καραϊσκάκης.

. Στα υπόψιν είναι ποδοσφαιριστές και του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε και δεν είναι η πρώτη φορά που θα τους κατασκοπεύσουν από κοντά.

Η Τορίνο, για παράδειγμα, παρακολουθεί τον Γιώργο Μασούρα και τον Παπε Αμπου Σισέ από την περασμένη περίοδο. Η ιταλική ομάδα είχε σκάουτ την τρέχουσα σεζόν, τόσο στους αγώνες του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και τον Παναθηναϊκό όσο και την περασμένη Κυριακή εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παρεμπιπτόντως, η Τορίνο είχε δείξει ενδιαφέρον τον Αύγουστο και για τον Σεμέδο.

Η Μπρέντφορντ παρακολουθεί τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ η Μπορντό καλοβλέπει τον Σισέ, για τον οποίο έχει άποψη και από την εξάμηνη παρουσία του τελευταίου την προηγούμενη περίοδο στη Σεντ Ετιέν.

Όσο για την Γουβέντους φέρεται να συλλέγει πληροφορίες για τον Αγκιμπού Καμαρά και τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε, Αλτάι Μπαγιντίρ, ο οποίος όμως είναι τραυματίας και το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) θα ξεκαθαρίσει αν θα έρθει με την αποστολή της τουρκικής ομάδας στην Αθήνα. Ο Βίτορ Περέιρα χρησιμοποίησε τον Μπερκέ Οζέρ την περασμένη Κυριακή στο εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον της Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags