Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Θέλουν νέο... Ρεχάγκελ στην ΕΠΟ - Αυτόν στέλνουν για προπονητή της Εθνικής - Τον ήθελε η ΑΕΚ
| 2021-12-14 20:06:00

Θέλουν νέο... Ρεχάγκελ στην ΕΠΟ - Αυτόν στέλνουν για προπονητή της Εθνικής - Τον ήθελε η ΑΕΚ

Sportdog Team
Θέλουν νέο... Ρεχάγκελ στην ΕΠΟ - Αυτόν στέλνουν για προπονητή της Εθνικής - Τον ήθελε η ΑΕΚ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό όσον αφορά τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό και συγκεκριμένα οι Γερμανοί αναφέρουν το όνομα ενός πολύ έμπειρου τεχνικού για τη θέση.

Τόρστεν Φινκ: Τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό ψάχνουν στην ΕΠΟ, με τον Φερνάντο Σάντος να συνεχίζει να είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ έχει γραφτεί και το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο, με εφημερίδα του Αμβούργου να να βάζει στο... τραπέζι και αυτό του Γερμανού τεχνικού, που έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού ενώ παλιότερα είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ.

«Ο Φινκ που παραμένει χωρίς πάγκο από τον Σεπτέμβριο του 2020, ακούστηκε για Ελλάδα», γράφτηκε χαρακτηριστικά στο παρασκήνιο. Να σημειώσουμε ότι ότι ο Τόρστεν Φινκ έχει δουλέψει το 2015 στον ΑΠΟΕΛ, με τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του να τα έχει πετύχει από το 2009 έως το 2021 στη Βασιλεία, όπου πήρε νταμπλ το 2010 και πρωτάθλημα το 2011, ενώ έχει κάτσει και στους πάγκους των Ίνγκολσταντ, Αμβούργου, Αούστρια Βιέννης, Γκρασχόπερ και Βίσελ Κόμπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags