Γιώργος Μαργαρίτης: Συνέντευξη στο Reader έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής όπου αποκάλυψε ότι είναι είναι ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι είδε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι κάποτε έπινε τα ποτά του με τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Αρδίζογλου.

«Αγαπάω όλες τις ομάδες και χειροκροτώ πάντα τον νικητή ανεξάρτητα αν είναι η δίκη μου ομάδα. Η πρώτη ομάδα που είδα στη ζωή μου στα 16-17 ήταν ο Ολυμπιακός. Η εντύπωση όμως που μου έκανε η ΑΕΚ, όταν έβλεπα τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη και αργότερα τον Μιμή Παπαϊωάννου να παίζουν χωρίς κακό ανταγωνισμό αλλά για την ομάδα, με έκανε να αγαπήσω την ΑΕΚ και να την ακολουθώ. Θυμάμαι ακόμα τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Αρδίζογλου που ερχόντουσαν και στα μαγαζιά που τραγουδούσα. Μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Φέτος μου αρέσει η ομάδα, πάει καλά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μαργαρίτη.

Παράλληλα, σε άλλο μέρος της συνέντευξή του μιλάει για τη σχέση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, λέγοντας πως «Τον Δημήτρη τον εκτιμώ πολύ. Είναι πάντα ειλικρινής και λέει πράγματα που δεν τα λένε άλλοι. Είναι ένας απλός άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο και αγαπάει τους καλλιτέχνες. Τον θεωρώ φίλο μου», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.