Facebook Pixel Ουσμάν Κουλιμπαλί: Νεότερα για την κατάσταση του Κουλιμπαλί - "Σταμάτησε η καρδιά του" - Μήνυμα από ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-01-08 21:11:00

Νεότερα για την κατάσταση του Κουλιμπαλί - "Σταμάτησε η καρδιά του" - Μήνυμα από ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νεότερα για την κατάσταση του Κουλιμπαλί - "Σταμάτησε η καρδιά του" - Μήνυμα από ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς επίσημα χείλη ενημέρωσαν ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, παρότι η καρδιά του είχε σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα.

 

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση του άλλοτε άσου του Τριφυλλιού, καθώς ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Ουάκρα, Μοχάμεντ Αλ Σουλαϊτί, επιβεβαίωσε ότι η καρδιά του 32χρονου μπακ είχε σταματήσει για λίγο, αλλά επανήλθε με την έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών, που του έκαναν ανάνηψη.

«Η υγεία του Κουλιμπαλί είναι πιο σημαντική από τους τρεις βαθμούς και ο παίκτης άρχισε να αναπνέει. Θα πάμε στο νοσοκομείο για να τον δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλ Σουλαϊτί για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, που κατέρρευσε σε αγώνα για το πρωτάθλημα του Κατάρ, προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Για τον άσο από το Μάλι έκανε ανάρτηση και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκφράζοντας τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση για τον πρώην παίκτη της ομάδας.

«Θα νικήσεις αυτήν τη μάχη Ουσμάν! Ταχεία ανάρρωση φίλε μας. Μείνε δυνατός», αναφέρουν οι Πράσινοι μέσω των social media.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags