Facebook Pixel Τράμπζονσπορ: Χαμός στην Τραπεζούντα! Το αδιαχώρητο στις πτήσεις πριν το ματς με την Αττάλεια
| 2022-04-26 16:20:00

Χαμός στην Τραπεζούντα! Το αδιαχώρητο στις πτήσεις πριν το ματς με την Αττάλεια

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Χαμός στην Τραπεζούντα! Το αδιαχώρητο στις πτήσεις πριν το ματς με την Αττάλεια

Δεν θα πέφτει καρφίτσα όχι μόνο μέσα στο στάδιο αλλά και στην πόλη του Ευξείνου Πόντου.

Με τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ανταναντεμίρσπορ, η Τράμπζονσπορ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσεριες αγωνιστικές και πλέον μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Τραπεζούντας έχει 76 βαθμούς και απέχει 11 πόντους από τη δεύτερη Φενέρ.

Όπως καταλαβαίνετε, η αναμέτρηση κόντρα στην Αντάλιασπορ για την 35η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig έχει αποκτήσει εορταστικό χαρακτήρα. Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, για αυτό το ματς στους οπαδούς των «μπορντώ-μαβί» υπάρχει έντονη κινητιικότητα. Εκστρατεύουν από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα προκειμένου να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους.

Οι Τούρκοι οπαδοί εξαφάνισαν μέσα σε μόλις 26 δευτερόλεπτα (!) τα εισιτήρια του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2022. Μάλιστα οι πτήσεις προς την πόλη του Ευξείνου Πόντου έχουν γεμίσει και η ομάδα ζήτησε από αεροπορικές εταιρείες να βάλουν επιπλέον πτήσεις.

Η Τράμπζονσπορ ήρθε σε συνεννόηση με την Turkish Airlines, την Anadolu Jet, την Pegasus και την Sunexpres, οι οποίες απάντησαν θετικά στο αίτημα της εν δυνάμει πρωταθλήτριας Τουρκίας. Έτσι ΄πως συνέβη στο ματς με τη Μπεσίκτας έτσι στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Αττάλειας θα μπούνε 10 επιπλέον πτήσεις προς την Τραπεζούντα.

Ο ενθουσιασμός στην ιστορική πόλη, η οποία έχει σημαιοστολιστή για τη μεγάλη εορτή, είναι τεράστιος. Όπως φαίνεται, εκτός από το στάδιο, δεν θα πέφτει καρφίτσα ούτε στην πλατεία Μεϊντάν, όπου αναμένεται να εορταστεί δεόντως ο τίτλος μετά από 38 χρόνια. Αν μη τι άλλο, αυτή θα είναι μία ξεχωριστή στιγμή για τους δύο συμπατριώτες μας, τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη, οι οποίοι είναι από τους πρωταγωνιστές σε αυτόν τον τίτλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags