Facebook Pixel Μάριο Μπαλοτέλι: Μεταγραφή έκπληξη για Μπαλοτέλι – Θα μένει Ιταλία και θα παίζει σε άλλη χώρα!
| 2022-08-05 14:42:00

Μεταγραφή έκπληξη για Μπαλοτέλι – Θα μένει Ιταλία και θα παίζει σε άλλη χώρα!

Sportdog Team
Μεταγραφή έκπληξη για Μπαλοτέλι – Θα μένει Ιταλία και θα παίζει σε άλλη χώρα!

Ο… τρελό-Μάριο ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες και μάλιστα έχει βάλει κάποιους πολύ περίεργους όρους στο νέο του συμβόλαιο.

Σε ομάδα-έκπληξη φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός αποχωρεί από την τουρκική Αδάνα Ντεμίρσπορ και οδεύει, πια, προς την Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν! Ο «Super Mario» τα έχει βρει σε όλα με τους Ελβετούς, οι οποίοι καλούνται τώρα να κλείσουν το deal και με την Αδάνα.

Για τη μεταγραφή του Μπαλοτέλι τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Σιόν, Κρίστιαν Κονσταντίν: «Εάν οι δύο σύλλογοι συμφωνούσαν, η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Σιόν θα είχε τελειώσει. Δεν είναι ακόμα τόσο μακριά. Ακόμα κι αν λέγεται ότι έχει επιτευχθεί μια αρχική συμφωνία, δεν υπάρχει ακόμα», είπε αρχικά ο Κονσταντίν για προσθέσει σχετικά με το αν υπάρχει οριστικό deal ανάμεσα στην ομάδα του και στον Ιταλό φορ: «Στην πραγματικότητα, όλα είναι ξεκάθαρα εκεί. Ναι, ρυθμίζεται και το οικονομικό κομμάτι».

Σημειώνεται, ότι ο Μπαλοτέλι φέρεται να είχε ζητήσει να μένει στην Ιταλία και να μετακινείται καθημερινά για τις υποχρεώσεις της Σιόν, κάτι που ο πρόεδρος του συλλόγου πάντως διέψευσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags