Facebook Pixel Άρης: ΣΟΚ: Πρώην παίκτης του Άρη "κατέρρευσε" στον αγωνιστικό χώρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-10-28 16:17:00

ΣΟΚ: Πρώην παίκτης του Άρη "κατέρρευσε" στον αγωνιστικό χώρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ: Πρώην παίκτης του Άρη "κατέρρευσε" στον αγωνιστικό χώρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο, όντας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ευτυχώς οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές και είναι καλά στην υγεία του.

Άρης: Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι θεατές του αγώνα Φορταλέζα-Κορίτιμπα, βλέποντας κατά την διάρκεια του αγώνα τον Λούκας Σάσα να ξαπλώνει σε ανύποπτο χρόνο στον αγωνιστικό χώρο σε ημιλυπόθυμη κατάσταση λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε, με το ιατρικό τιμ να τον απομακρύνει με φορείο και να τον πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης και ανήμπορος να κάνει το οτιδήποτε, ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο. Άπαντες έσπευσαν να πλησιάσουν για να προσφέρουν βοήθεια, μέχρι που το ιατρικό τιμ με χρήση φορείου, οδήγησε τον ποδοσφαιριστή στο ασθενοφόρο με το οποίο πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί η κατάστασή του. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Βραζιλία, οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο προληπτικά ώστε να παρακολουθηθεί η κατάστασή του.

Δείτε το βίντεο με την "κατάρρευση" του Λούκας Σάσα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο... Βοτανικό στη Θεσσαλονίκη θέλει ο Άρης - Αυτή η θέση της ΠΑΕ για το γήπεδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags