Facebook Pixel Σπύρος Μαραγκός: Respect στον Ατρόμητο, υπόκλιση στον "μαχητή" Σπύρο Μαραγκό - Η συγκινιτική κάρτα που του έστειλαν
| 2022-11-15 23:30:00

Respect στον Ατρόμητο, υπόκλιση στον "μαχητή" Σπύρο Μαραγκό - Η συγκινητική κάρτα που του έστειλαν

Sportdog Team
Respect στον Ατρόμητο, υπόκλιση στον "μαχητή" Σπύρο Μαραγκό - Η συγκινητική κάρτα που του έστειλαν

Ο παλαίμαχος άσος έχει την τιμητική του τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την βράβευσή του από τον Παναθηναϊκό και την μάχη που δίνει.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προέβη το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρομήτου, που τίμησε με τον δικό του τρόπο τον παλαίμαχο άσο Σπύρο Μαραγκό.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαραγκός βραβεύθηκε μαζί με τον Βάντσικ στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Λεωφόρο, για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό.

 

Σε σχετική ανάρτηση που ανέβασε στα social media ο Μάκης Μανωλάτος αποκαλύπει την κάρτα που έδωσε ο Ατρόμητος στον παλαίμαχο άσο και στην οποία αναγράφονται τα εξής:

«Στον παγματικό μαχητή Σπύρο Μαραγκό! Υποκλινόμαστε μπροστά σου με θαυμασμό και σεβασμό. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη μεγάλη μας αγκαλιά. Αποτελείς παράδειγμα για όλους μας! Σε παρακαλούμε να μείνει ατρόμητος και ευχόμαστε τα καλύτερα Σπύρο μας! Με πολύ αγάπη το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρομήτου»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags