Facebook Pixel Πικρή νίκη για τη Γερμανία - Πλήρωσε... την ήττα από την Ιαπωνία και αποκλείστηκε [vid]
| 2022-12-01 22:57:00

Πικρή νίκη για τη Γερμανία - Νέο κάζο και δεύτερος σερί αποκλεισμός από τους ομίλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πικρή νίκη για τη Γερμανία - Νέο κάζο και δεύτερος σερί αποκλεισμός από τους ομίλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γερμανία κέρδισε με 4-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς την Κόστα Ρίκα, ωστόσο αποκλείστηκε στην ισοβαθμία με τους Ισπανούς.

Η Γερμανία κέρδισε με 4-2 την Κόστα Ρίκα σε ένα τρομερό ματς, το οποίο είχε και δύο ανατροπές, ωστόσο αποκλείστηκαν και οι δύο ομάδες, μιας και στο άλλο ματς οι Ιάπωνες κέρδισαν με 2-1 τους Ισπανούς, με αποτέλεσμα τα Πάντσερ να αποκλειστούν λόγω της διαφοράς των τερμάτων.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ, για να κάνουν την ανατροπή οι Κοσταρικανοί με τους Βάργκας και Τεχέδα, ωστόσο ο Χάβερτς με δύο προσωπικά γκολ και ένα του Φίλκρουγκ γύρισε οριστικά το ματς.

Έτσι και οι δύο ομάδες αποχαιρετούν, με τους Γερμανούς να έχουν 4 βαθμούς και τους Κοσταρικανούς 3. Η Γερμανία τελείωσε με 6-5 όσον αφορά τα γκολ, ενώ οι Ισπανοί με 9-3, οπότε το +1 των Γερμανών δεν ήταν αρκετό σε σχέση με το +6 των Ισπανών που ουσιαστικά πήραν την πρόκριση, χάρη στα 7 γκολ που έριξαν στην Κόστα Ρίκα.

Το ματς:

Η Γερμανία μπήκε με αρκετά επιθετική διάθεση στο ματς και ήθελε να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Έτσι στο 9΄ ο Κίμιχ έβγαλε μια σέντρα, με την κεφαλιά ψαράκι του Μίλερ να καταλήγει άουτ. Η δικαίωση ήρθε νωρίς, στο 10΄  με τον Μουσιάλα να δίνει τη μπάλα στον Ράουμ, ο οποίος έβγαλε σέντρα στον Γκνάμπρι που έκανε το 1-0.

 

Στη συνέχεια η Γερμανία έριξε αισθητά τους ρυθμούς της και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 36΄ για χάσει μια μεγάλη φάση, μιας και ο Μουσιάλα δεν μπόρεσε να σκοράρει με ατομική ενέργεια. Στο 40΄ ο Γκάνμπρι έκανε υπέροχη τρίπλα και έπιασε ένα φαλτσαριστό πλασέ, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Η πρώτη ευκαιρία για τους Κοσταρικανούς ήρθε στο 43΄, όταν οι Ραούμ και Ρίντιγκερ έκαναν τσαφ με τον Φούλερ να βρίσκεται σε τετ α τετ με τον Νόιερ χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει.

Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί μπήκαν αρκετά... χαλαρά και το πλήρωσαν, μιας και στο 58΄ έγινε το 1-1. Ο Φούλερ έβγαλε μια σέντρα, με τον Γουότσον να πιάνει την κεφαλιά και τον Νόιερ να τη στέλνει πάνω στον Τεχέδα που έβαλε το γκολ.

 

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να πάρουν νέο προβάδισμα στο σκορ και είχαν δοκάρι στο 61΄ με το σουτ του Μουσιάλα να καταλήγει το δοκάρι. Στο 68΄ οι Γερμανοί σημάδεψαν ξανά το δοκάρι, ξανά με τον Μουσιάλα. Μάλιστα, κόντρα στη ροή του ματς, η Κόστα Ρίκα έκανε το 2-1 στο 70΄.

Ο Βάργκας μετά από φάση διαρκείας και κακή εκτίμηση του Νόιερ βρήκε δίχτυα.

 

Πάντως, η απάντηση των Γερμανών ήταν άμεση, μιας και ο Χάβερτζ έκανε το 2-2 στο 73΄. Οι Γερμανοί έχασαν και ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο 76΄, με τον Νάβας να κάνει τρομερή απόκρουση σε πλασέ του Φίλκρουγκ.

 

Οι Γερμανοί έκαναν την ολική ανατροπή στο 85΄ με τον Χάβερτς να βάζει ένα ακόμη γκολ μετά από ασίστ του Γκνάμπρι για το 3-2.

 

Μάλιστα οι Γερμανοί κλείδωσαν το ματς στο 91΄, μιας και μετά από σέντρα του Κίμιχ και κεφαλιά πάσα του Σανέ, ο Φίλκρουγκ από κοντά έκανε το 4-2.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags