Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονιστική ανάρτηση του γιού του Μαραντόνα για Μέσι - "Ο πατέρας μου πανηγυρίζει από ψηλά" (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-19 21:53:00

Συγκλονιστική ανάρτηση του γιού του Μαραντόνα για Μέσι - "Ο πατέρας μου πανηγυρίζει από ψηλά" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστική ανάρτηση του γιού του Μαραντόνα για Μέσι - "Ο πατέρας μου πανηγυρίζει από ψηλά" (ΦΩΤΟ)

O γιός του τεράστιου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή ξέσπασε σε κλάμματα με την κατάκτηση της Αλμπισελέστε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Στην Νάπολη βρίσκεται ο γιός του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπου μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ βγήκε στους δρόμους και πανηγύρισε μαζί με άλλους κατοίκους της πόλης τη νίκη της Αργεντινής, με τον 36χρονο να κάνει ποστάριστμα στα social media όπου έσταξε... μέλι για τον Λιονέλ Μέσι, γράφοντας ότι ο πατέρας του θα πανηγυρίζει από τον ουρανό.

«Η Αργεντινή είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, είμαι χαρούμενος για εσένα Λιονέλ Μέσι, γιατί κανένας δεν άξιζε την κούπα περισσότερο όσο εσύ. Είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους μου, για την χώρα μου. Πάντα ένιωθα Αργεντινός στην ψυχή. Ο πατέρας μου πανηγυρίζει από εκεί πάνω, δεν ξέρεις πόσο θέλω να σε αγκαλιάσω», έγραψε ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags