Facebook Pixel Αργεντινή - Λιονέλ Μέσι: Ο Μέσι εκπλήρωσε την προφητεία Μαραντόνα - Η τρομερή φωτογραφία του GOAT με το τρόπαιο (pics)
| 2022-12-20 22:56:00

Ο Μέσι εκπλήρωσε την προφητεία Μαραντόνα - Η τρομερή φωτογραφία του GOAT με το τρόπαιο (pics)

Sportdog Team
Ο Μέσι εκπλήρωσε την προφητεία Μαραντόνα - Η τρομερή φωτογραφία του GOAT με το τρόπαιο (pics)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα το 2020 είχε φωτογραφηθεί στο πρωτοσέλιδο της Ole με το Παγκόσμιο Κύπελλο στα χέρια του και είχε ευχηθεί η Αργεντινή να κατακτήσει το επόμενο Μουντιάλ. O Μέσι, αφού έφτασε στην κορυφή του κόσμου, τον μιμήθηκε με την ίδια φωτογραφία.

Αργεντινή - Λιονέλ Μέσι: Ο Μέσι εκπλήρωσε την ευχή του Ντιέγκο και όπως φαίνεται τον... ακολούθησε πιστά, εντός κι εκτός γηπέδου, αφού ο GOAT ανέβασε κι εκείνος φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο να πίνει μάτε (σ.σ. αργεντίνικο ποτό που μοιάζει με το τσάι) και να έχει δίπλα του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Μαραντόνα το 2020 είχε ποζάρει έτσι ακριβώς στον καναπέ του σπιτιού του στο Μπέλα Βίστα, κρατώντας στα χέρια του μάτε και το τρόπαιο το οποίο είχε κατακτήσει το 1986, ευχόμενος τότε μέσω της Ole: "Ελπίζω να κατακτήσουμε τρόπαιο στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και να γίνει πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα και να κάνει τον κόσμο χαρούμενο".

Δείτε παρακάτω τις δύο τρομερές φωτό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags