Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Τζουντ Μπέλιγχαμ: Κλείνει σε τεράστιο κλαμπ ο Μπέλιγχαμ - Η μεταγραφή της χρονιάς!
| 2023-01-01 19:37:00

Κλείνει σε τεράστιο κλαμπ ο Μπέλιγχαμ - Η μεταγραφή της χρονιάς!

Sportdog Team
Κλείνει σε τεράστιο κλαμπ ο Μπέλιγχαμ - Η μεταγραφή της χρονιάς!

Η πιο ηχηρή μεταγραφή της σεζόν αναμένεται να γίνει σύντομα γεγονός, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να κάνει το μεγάλο άλμα μετά το φοβερό Μουντιάλ με την Αγγλία στο Κατάρ. Πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να κλείσει το σπουδαίο deal.

Ρεάλ Μαδρίτης - Τζουντ Μπέλιγχαμ: Τα… σκάει χοντρά η Ρεάλ για να κάνει δικό της τον Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ, όπως είχε μεταδώσει ​προ ημερών το έγκυρο ESPN. Τώρα φαίνεται πως έχουμε εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς οι Μαδριλένοι φέρονται πλέον ως το απόλυτο φαβορί για να κάνουν τη μεταγραφή της χρονιάς!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμη να δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει τους Βεστφαλούς να παραχωρήσουν τον διεθνή Άγγλο χαφ. Σε μια περίοδο, που σχεδόν η μισή Ευρώπη τον ήθελε, μεταξύ των οποίων και η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Μπέλιγχαμ "λάμπει" στην Bundesliga και ακριβώς το ίδιο έκανε και στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο 19χρονος κεντρικός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2025 και οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας, πρόσφατα, διεμήνυαν ότι δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν. Βέβαια, τα χρήματα της Ρεάλ αποδεικνύονται πολλά γι' αυτό, το μεγάλο "ναι" από τη μεριάς του πλησιάζει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags