Facebook Pixel Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Απίστευτη αποκάλυψη για Λεβαντόφσκι και Ρεάλ Μαδρίτης - Τι έγινε πριν το deal με Μπαρτσελόνα!
| 2023-01-15 14:40:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Λεβαντόφσκι και Ρεάλ Μαδρίτης - Τι έγινε πριν το deal με Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Λεβαντόφσκι και Ρεάλ Μαδρίτης - Τι έγινε πριν το deal με Μπαρτσελόνα!

Μια τρομερή ιστορία για το πώς ο Πολωνός άσος κατέληξε τελικά στους Καταλανούς, ήρθε τις τελευταίες ώρες στην δημοσιότητα.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η ισπανική ιστοσελίδα "relevo" για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, υποστηρίζοντας ότι ο Πολωνός στράικερ κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, αφού πρώτα τον απέρριψε η Ρεάλ Μαδρίτης!

Όπως είναι γνωστό, υπήρχε έντονο... φλερτ της Ρεάλ με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος μάλιστα είχε καταστήσει σαφές ότι μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου, είχε ως πρώτη επιλογή την "βασίλισσα" της Μαδρίτης.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, προτεραιότητά του ήταν η Ρεάλ, καθώς θεωρούσε ότι το πρότζεκτ των Μαδριλένων του... πήγαινε περισσότερο, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι τον απέρριψε λόγω ηλικίας και με δεδομένο πως έχει τον Καρίμ Μπενζεμά, εκτιμώντας πως οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να ταιριάξουν.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επέλεξε το... νο2 της λίστας του, που δεν ήταν άλλη από την Μπαρτσελόνα, με την οποία μετράει 20 γκολ και 6 ασίστ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι στιγμής φέτος.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags