Facebook Pixel Κάλεσμα του Λεβαντόφσκι στον Μέσι!
| 2023-04-12 01:00:00

Κάλεσμα του Λεβαντόφσκι στον Μέσι!

Sportdog Team
Κάλεσμα του Λεβαντόφσκι στον Μέσι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρευρέθηκε σε μια παρουσίαση βιβλίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι.

 

Τα δημοσιεύματα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρευρέθηκε σε μια παρουσίαση βιβλίου και εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αγωνίζεται του χρόνου με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι ο pulga ανήκει στους «μπλαουγκράνα».

«Ο Μέσι ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αν επιστρέψει θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ξέρουμε πως η θέση του είναι εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω ότι την ερχόμενη σεζόν θα μπορέσουμε να παίξουμε μαζί».

Για τη φετινή σεζόν στην ομάδα ανέφερε: «Ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε την La Liga και είμαστε σε καλό δρόμο. Εάν κατακτήσουμε τον τίτλο, πολλοί παίκτες θα αποκτήσουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε όλοι για να προοδεύσουμε.
Είμαστε συγκεντρωμένοι στη μάχη της La Liga και υπάρχουν ακόμα πόντοι να διεκδικήσουμε, αλλά δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε από την Ρεάλ.

Πρέπει να βάζουμε γκολ και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς. Το Μουντιάλ έφερε κόπωση σε αρκετούς παίκτες, ο κόσμος περιμένει πάντα περισσότερα γκολ αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags