Facebook Pixel Σοκαριστικό: Ποδοσφαιριστής αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από Αστυνομικό τμήμα - Σκληρό βίντεο
| 2023-04-12 08:36:00

Σοκαριστικό: Ποδοσφαιριστής αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από Αστυνομικό τμήμα - Σκληρό βίντεο

Sportdog Team
Σοκαριστικό: Ποδοσφαιριστής αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από Αστυνομικό τμήμα - Σκληρό βίντεο

Ένα πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στην Τυνησία, με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του μπροστά από αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Χαφούζ.

 

Σκηνές χάους στη Χαφούζ της Τυνησίας με πρωταγωνιστή 35χρονο ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την αφρικανική χώρα ο Nιζάρ Αϊσαουί βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/4) σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

O λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτή την πράξη φαίνεται να είναι οι κατηγορίες για συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση η οποία έχει προχωρήσει σε διαδοχικές βομβιστικές επιθέσεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Μάλιστα ο ίδιος ο 35χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται λίγο πριν προχωρήσει στη συγκεκριμένη του πράξη ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο με το οποίο εξηγεί ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην τρομοκρατική οργάνωση. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο Αϊσάουι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα και η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Να σημειωθεί ότι ο Τυνήσιος έχει αγωνιστεί μόνο στο πρωτάθλημα Τυνησίας, φορώντας τις φανέλες των Ουνιόν Σπορτίφ, Ελ Γκαουεφέλ, Γεριντέτ και Εσπουάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags