Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή που δεν έπιασε φέρνει 2 εκατομμύρια
| 2023-04-20 07:16:00

Μεταγραφή που δεν έπιασε στην ΑΕΚ φέρνει 2 εκατομμύρια

Sportdog Team
Μεταγραφή που δεν έπιασε στην ΑΕΚ φέρνει 2 εκατομμύρια

Ρευστό από το… πουθενά στην Ένωση για έναν παίκτη που τον είχε χρυσοπληρώσει.

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο για τον Κλεμάν Μισελέν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο Γάλλος ήρθε το καλοκαίρι του 2021. Ήταν από τις προσθήκες της εποχής Μιλόγεβιτς και ήρθε προκειμένου να πλαισιώσει τον Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκείνη τη σεζόν έκανε 24 συμμετοχές, ωστόσο δεν βρέθηκε στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και δόθηκε δανεικός.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο radar.gr,  ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ τον περασμένο Σεπτέμβριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπορντό, που είχε υποβιβαστεί στην Ligue 2. Xωρίς οι “Γιρονδίνοι” να πληρώσουν loan fee αλλά αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του (plus 500.000 ευρώ ετησίως)…

Στην συμφωνία ΑΕΚ – Μπορντο για τον Μισελέν μπήκε όμως, οψιόν αγοράς τους απο το γαλλικό κλαμπ.

Υποχρεωτική εφόσον ο δεξιός μπακ συμπλήρωνε συγκεκριμένες συμμετοχές στην Ligue 2! Πόσες στον αριθμό; Είκοσι πέντε (25)…

Πόσες μετράει μέχρι τώρα κι ενώ απομένουν ακόμη 7 αγωνιστικές; 21 συμμετοχές, οπότε του λείπουν ακόμη 4 για να ενεργοποιηθεί αυτομάτως η αγορά του απο την ΑΕΚ.

Προσοχή: αν η Μπορντό ανέβει/επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία (είναι 2η σήμερα στο πρωτάθλημα) θα πρέπει να πληρώσει στην ΑΕΚ 2.000.000 για τον Μισελέν ακόμη κι αν δεν έχει πιάσει το πλαφόν των 25 συμμετοχών.

Εάν όμως, παραμείνει στην Ligue 2 η Μπορντό τότε μόνο αν έχει κάνει τις παραπάνω συμμετοχές ο Μισελέν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του και με τα… μισό ποσό, δηλαδή 1.000.000 ευρώ (όσα είχε δώσει και η ΑΕΚ για να τον αγοράσει από την Λανς)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags