Facebook Pixel «Καθάρισε» με Νταρίντα και Καμαρά ο Άρης, Βόλο και 5η θέση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-04-23 19:25:00

«Καθάρισε» με Νταρίντα και Καμαρά ο Άρης, Βόλο και 5η θέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Καθάρισε» με Νταρίντα και Καμαρά ο Άρης, Βόλο και 5η θέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης πέρασε πανεύκολα από τον Βόλο και ουσιαστικά... εξασφάλισε την 5η θέση και την Ευρώπη.

Ο Άρης κέρδισε 3-0 τον Βόλο εκτός έδρας, χάρη στην γκολάρα του Νταρίντα στο πρώτο μέρος και το... προσωπικό σόου του Καμαρά στο δεύτερο μέρος, μιας και έβαλε 2 γκολ μέσα σε 3΄. Θα λέγαμε πως ο Άρης πήρε μια από τις πιο εύκολες και επαγγελματικές του νίκες φέτος, μιας και δεν απειλήθηκε, παρά μόνο σε μια φάση που συνεργάστηκαν οι Ντέλετιτς και Σι.

Με αυτή τη νίκη ο Άρης έσπασε ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη και ουσιαστικά... κλειδώνει την 5η θέση και το Europa Conference League, μιας και έφτασε στους 44 βαθμούς, ενώ ο Βόλος που έχει μόνο την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό παρέμεινε στους 40 βαθμούς και στο -4 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κανονική διάρκεια ο Άρης είχε κερδίσει με 3-0 εντός έδρας, ενώ ο Βόλος με 2-0 στην έδρα του, οπότε οι Βολιώτες θα θέλουν σίγουρα διπλό στην Θεσσαλονίκη για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για την Ευρώπη.

Το ματς

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πατούν εξίσου καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πάλμα να σπαταλά την πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση στο 3΄, με τον Κότνικ να μπλοκάρει εύκολα το σουτ που έκανε ο άσος από την Ονδούρα.

Ο Άρης προσπάθησε να αυξήσει την πίεση του μετά το 5΄ και ο Νταμπό έχασε κεφαλιά που πήρε αμαρκάριστος στο 13΄, ενώ ο Πάλμα έπιασε ένα κακό σουτ στο 19΄.  Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καμαρά, το πλασέ του οποίου κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κότνικ. Ο Άρης πίεζε και αυτό απέδωσε στο 27΄ με τον Νταρίντα να πιάνει σουτάρα έξω από την περιοχή, μιας και κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Βόλου. Η πρώτη ευκαιρία του Βόλου ήρθε στο 30΄, όταν ο Άλχο σέντραρε και ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία στο 41΄, με μια σέντρα σουτ του Μαζικού, με τον Καμαρά να μην καταφέρνει να πετύχει την μπάλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μαζικού κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Πίρινεν, ωστόσο ο βοηθός έδειξε οφσάιντ στον Καμαρά στην αρχή της φάσης.

 

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά κακός στο δεύτερο μέρος και η πρώτη φάση του Άρη ήρθε στο 68΄, με τον Ντέλετιτς να πασάρει στον Σι, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Και αφού ο Βόλος δεν κατάφερε να ισοφαρίσε, ο Άρης κατάφερε να καθαρίσει οριστικά το ματς με τον Καμαρά, που έβαλε 2 γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο.

 

 

Στο 77΄ ο Καμαρά έκανε το 2-0 με υπέροχο τελείωμα, σε τετ α τετ με τον Κότνικ, και ενώ πιστώθηκε την ασίστ ο Εμπακατά. Μάλιστα, ο Άρης βρήκε και τρίτο γκολ στο 80΄ με τον Καμαρά να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καμάτσο από τον Πίρινεν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags