Facebook Pixel Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Έφτασαν Λεωφόρο οι αποστολές! Κολασμένη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-04-30 18:41:00

Έφτασε Λεωφόρο η ΑΕΚ! Κολασμένη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έφτασε Λεωφόρο η ΑΕΚ! Κολασμένη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αποστολές των δύο ομάδων βρίσκονται στο γήπεδο! Πολύ αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.

Στις 18:30 αφίχθη στη Λεωφόρο η αποστολή της ΑΕΚ. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, το πούλμαν της Ένωσης κατακλύστηκε από οπαδούς στο Καστρί, με αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο στην Κηφισίας από τους χιλιάδες ΑΕΚτζήδες που το συνόδευσαν.

Η άφιξη των «κιτρινόμαυρων» στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε υπό δρακόντεια μέτρα. Λίγο αργότερα έφτασε και η αποστολή των «πρασίνων».

Στο γήπεδο επικρατεί κολασμένη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν από νωρίς για να δημιουργήσουν κλίμα. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog, μεγάλη ένταση προκλήθηκε 2.5 ώρες πριν από την σέντρα της αναμέτρησης. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού είχαν βρεθεί από πολύ νωρίς στην περιοχή και οι ουρές που είχαν σχηματιστεί ήταν τεράστιες, με συνέπεια να υπάρχει… έντονος εκνευρισμός.

Κάποιοι από τους οπαδούς δεν άντεξαν και προσπάθησαν να μπουν με «ντου», η αστυνομία αντέδρασε με ρίψη δακρυγόνων και μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε και ξεκίνησαν τα… επεισόδια με τα ΜΑΤ! Η πρώτη εστία έντασης καταγράφηκε ψηλά στην οδό Τσόχα, όπου η Αστυνομία έριξε 7-8 δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε προς την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με αντίστοιχες ρίψεις δακρυγόνων.

Στην είσοδο των «κιτρινόμαυρων» στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα δημιουργήθηκε πανζουρλισμός που ακολούθησε με αποθέωση, όταν εισήλθαν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags