Facebook Pixel Φοβερό βίντεο για το ματς με Τσεχία το 2004! Βλαχοδήμος όπως Νικοπολίδης – Σε άλλο σύμπαν με Δέλλα
| 2023-07-01 13:48:00

Φοβερό βίντεο για το ματς με Τσεχία το 2004! Βλαχοδήμος όπως Νικοπολίδης – Σε άλλο σύμπαν με Δέλλα

Sportdog Team
Φοβερό βίντεο για το ματς με Τσεχία το 2004! Βλαχοδήμος όπως Νικοπολίδης – Σε άλλο σύμπαν με Δέλλα

«Η Εθνική 2004 μέσα από τα μάτια της Εθνικής 2024». Δημήτρης Λημνιός, Λάζαρος Ρότα, Γιάννης Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, παρακολούθησαν τον ημιτελικό, σχολίασαν τις φάσεις και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Ένα καταπληκτικό βίντεο για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στον τελικό του Euro 2004 στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με την Τσεχία, σε εκείνο τον ημιτελικό, το αποτέλεσμα του οποίου έκρινε το ασημένιο γκολ του Τραϊανού Δέλλα.

Το βίντεο τιτλοφορείται ως «Η Εθνική 2004 μέσα από τα μάτια της Εθνικής 2024» και συμμετέχουν Δημήτρης Λημνιός, Λάζαρος Ρότα, Γιάννης Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, οι οποίοι παρακολούθησαν τον ημιτελικό του EURO 2004 Ελλάδα-Τσεχία, σχολίασαν τις φάσεις και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Πόσο χρονών ήταν τότε;

«Εγώ πέντε μηνών ήμουν» είπε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. «Εγώ είχα πάει», λέει ο Γιάννης Παπανικολάου.

Έχετε ζήσει μεγάλες πομπές;

«Τώρα που πήραμε το πρωτάθλημα (σ.σ. με την Ράκοβ), είχε λαό έξω. Αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Ήταν όλη η Αθήνα σίγουρα και απ’ άλλες πόλεις είχε πιστεύω» είπε ο Γιάννης Παπανικολάου. «Και εγώ με τον ΠΑΟΚ όταν πήραμε τότε το νταμπλ» είπε ο Δημήτρης Λημνιός.

Στη συνέχεια σχολίασαν το ματς με την Τσεχία και τις φάσεις που έγιναν μπροστά στην εστία του Νικοπολίδη και σχολίασαν το βλέμμα του που έδειχνε ηρεμία, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και ότι δεν θα φάει γκολ. Δίνει αυτοπεποίθηση αν βλέπεις τον τερματοφύλακα να είναι σίγουρος. «Λες πάμε, προχωράμε», αναφέρει ο Παπανικολάου.

Όταν ρωτήθηκαν αν έχει αυτό το στοιχείο ο Βλαχοδήμος είπαν: «100%, σε πολλά παιχνίδια έχει κάνει αποκρούσεις που λες αφού το έβγαλε και αυτό είμαστε καλά», ανέφερε ο Παπανικολάου. «Νομίζω το έχει. Είναι ωραίος και ψύχραιμος», είπε ο Κουλιεράκης.

Και πάμε στο πιο καυτό ερώτημα! Τί θα έδιναν να είναι στη θέση του Τραϊανού Δέλλα…

«Σκέφτομαι, ότι αν ήμουν εγώ στη θέση του και έβαζα το γκολ πρόκρισης θα ζούσα σε άλλο σύμπαν. Θα ήταν απίστευτο συναίσθημα για έναν αμυντικό που δεν σκοράρει συχνά. Το φαντάζομαι να έρχεται», απάντησε ο Κουλιεράκης.

«Θα αντάλλαζα οτιδήποτε στην καριέρα για να φτάσεις σε τελικό με την Εθνική. Δεν ξέρω τι έρχεται, αλλά απ’ότι έχω ζήσει, ξεκάθαρα θα τα αντάλλαζα όλα για να έχω ζήσει κάτι τέτοιο», είπε ο Παπανικολάου.

Φαντάζονται την εθνική να προκρίνεται σε τελικό Euro ξανά;

«Νομίζω είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να πάρει μία διάκριση τέτοια με την εθνική ομάδα. Βλέποντας τα πλάνα από τότε παίρνεις κίνητρο και ανατριχιάζεις», ανέφερε ο Παπανικολάου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags