Facebook Pixel Δεν πτοούνται οι Σαουδάραβες: 100 εκατομμύρια στον Πογκμπά, 120 στον Ζανιόλο!
| 2023-07-12 15:39:00

Δεν πτοούνται οι Σαουδάραβες: 100 εκατομμύρια στον Πογκμπά, 120 στον Ζανιόλο!

Sportdog Team
Δεν πτοούνται οι Σαουδάραβες: 100 εκατομμύρια στον Πογκμπά, 120 στον Ζανιόλο!

Μπορεί να μην κατάφεραν να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι, που επέλεξε την Ίντερ Μαϊάμι, τους Μουρίνιο ή Αλέγκρι, που προτίμησαν να συνεχίσουν το έργο τους σε Ρόμα και Γιουβέντους οι Σαουδάραβες όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν, με βουνά από πετροδολάρια να δελεάζουν τους κατάλληλους ποδοσφαιρικούς αστέρες που θα μετατρέψουν την Saudi Pro League σ’ ένα νέο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.  

Στη Σαουδική Αραβία βρίσκονται ήδη ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ), ο Καρίμ Μπενζεμά, που άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Αλ Ιτιχάντ. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, τη Λίβερπουλ για την Αλ Αχλί -την ομάδα και του Φετφατζίδη- πριν δύο μέρες πρόσφεραν 100εκ. ευρώ στον Πολ Πογκμπά για ν’ αφήσει τη Γιουβέντους. Και χθες 120εκ. στον 24χρονο Νικολό Ζανιόλο για να προτιμήσει το πρωτάθλημά τους από την επιστροφή στο Campionato με τα χρώματα της (αγαπημένης του) Γιούβε.

Τα ψώνια σε Αγγλία, Ιταλία συνεχίζονται κανονικά και δύσκολα να σταματήσουν. Οριστική είναι η συμφωνία της Αλ Χιλάλ με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, έναντι 40εκ. ευρώ. Την περασμένη εβδομάδα η Αλ Νασρ έδωσε άλλα τόσα στην Ίντερ για τον Μπρόζοβιτς, που πέρα από τον Ρονάλντο θα είναι πλέον συμπαίκτη και των Οσπίνα, Ταλίσκα, Λουϊζ Γκουστάβο, Γκονζάλο Μαρτίνεζ.

Η Αλ Ιτιχάντ, μετά τους Μπενζεμά και Ν’Γκόλο Καντέ (από την Τσέλσι) ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν, για τον Βεράτι, αλλά και στον Ντε Χέα που μόλις έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Αλ Χιλάλ ενισχύθηκε με τους Ρούμπεν Νέβες (από τη Γουλβς) και τον Καλιντού Κουλιμπαλί, από την Τσέλσι). Η Αλ Αχλί του Φιρμίνο, επίσης πήρε από την Τσέλσι τους Μεντί. Και μέχρι τα τέλη Αυγούστου η λίστα αναμένεται να γίνει ατελείωτη…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags