Facebook Pixel Ίντερ Μαϊάμι: Τρίβει τα... χέρια του ο Μέσι - Ακόμα ένας πρώην συμπαίκτης του στην Μπάρτσα κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι
| 2023-07-21 02:00:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Μέσι - Ακόμα ένας πρώην συμπαίκτης του στην Μπάρτσα κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Μέσι - Ακόμα ένας πρώην συμπαίκτης του στην Μπάρτσα κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι

Μπορεί ο Αργεντίνος σούπερ σταρ να έκανε την αρχή και να έγινε παίκτης της ομάδας του MLS όμως φαίνεται ότι αρκετοί πρώην συμπαίκτες του στους Μπλαουγκράνα θα γίνουν και αυτοί κάτοικοι Μαϊάμι.

Αντρές Ινιέστα: Έτοιμη για μια ακόμα... βόμβα είναι η Ίντερ Μαϊάμι μιας και μετά τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα είναι έτοιμη να κάνει δικό της ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα από την Καταλωνία ο Αντρές Ινιέστα αποφάσισε να μετακομίσει κι αυτός στο Μαϊάμι και να γίνει μέλος της ομάδας που χτίζει εκεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται μόλις διευθετηθεί ένα γραφειοκρατικό θέμα που αφορά τους designated players που μπορεί να δηλώνει η ομάδα, που σίγουρα έχει κάνει πολλούς σε όλον τον κόσμο να ανυπομονούν για τους αγώνες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. - Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags